Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Plixir

plixir2.png

Verklig förbättring baserad på sunda tekniska principer.

Innan PLiXiR fanns Effective Audio Mod som startade 2003 som en hobbyists strävan att uttrycka sin kärlek till DIY-ljud. Han är mycket fascinerad av processen att få bästa prestanda från i grunden väldesignad utrustning. Han är övertygad om att modifieringar av ljud och väldesignad utrustning är sättet att få ut det bästa värdet och prestanda av astronomiskt prissatta hi-fi-utrustning som har begränsat tekniskt innehåll men en enorm marknadsföringsbudget.

2013 bestämde sig James för att fullfölja sin passion på heltid och startade Sound Affairs Pte Ltd, och koncentrerade sig på försäljning av original och modifierad HIFI-utrustning och tillbehör samt försäljning av aktiva högtalare i hemmet

Under 2014 designade och skapade James varumärket PLiXiR av växelströms- och likströmsprodukter och tillbehör. Syftet är att tillhandahålla unika, tidlösa, högpresterande och kostnadseffektiva kraftprodukter för hifi-användning. Det har sedan dess blivit ett populärt varumärke i Singapore och distribueras nu utomlands, en första för Hifi-kraftprodukter i Singapore.

PLiXiR är James' syn på effektiva kraftlösningar. Strömförsörjningens (AC och DC) inverkan på hifi-utrustningens prestanda är extremt djupgående och kan inte underskattas. Ditt hifi-system kan inte fungera utan ström; det är blodet i din hifi-anatomi. Det behöver inte sägas att variationer i kvaliteten på kraften som levereras till din utrustning påverkar dem i hög grad. I många fall får användare av enkla system med uppmärksamhet på korrekt växelströmsbehandling musikaliska och njutbara prestationer än avancerade system som försummade denna aspekt. Det är för att ta itu med detta som James beslutar sig för att helt fokusera PLiXiRs ansträngningar för att designa fantastiska produkter.