Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Cambridge Audio

cambridge_audio2.png

50 år av teknisk expertis!

Cambridge Audio vill rädda världen från dåligt ljud. De vill att du ska höra din musik när det är som bäst, så som artisten tänkte att den skulle höras, utan att lägga till något, inget borttaget.

Det är vad de alltid har arbetat för och det är vad musikälskare som oss förtjänar. Det är därför de ständigt experimenterar, löser problem och strävar efter att alltid utvecklas.

Brittiska Cambridge Audio har sitt ursprung från universitetsstaden Cambridge, som är belägen omkring 8 mil norr om London. En ung grupp människor hade tagit sin teknikexamen och etablerade en högteknologisk utvecklings- och prototypverksamhet, döpt till Cambridge Consultants. År 1968 grundades Cambridge Audio, först som en underdivision men som sedan utvecklades till en fristående verksamhet.

Man har genom åren etablerat sig som ett marknadsledande fabrikat där verksamheten idag är global. Produkterna har genom åren överösts med lovord hos recensenter och uppskattats högt i hemmen. Huvudkontoret ligger i London där man bl.a har ett internt ingenjörsteam på över 20 personer.

Populära produkter från Cambridge Audio