- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -

Demoevent

Demoevent med Gold Note

Varmt välkomna till vår butik på torsdag när vi introducerar det italienska HIFI-märket Goldnote!

Det italienska ljudet.

Historien om Gold Note är en av hängivenhet och talang. Och, som alla affärsframgångshistorier, är det en mångfaldsupplevelse: vägarna för en stor gemenskap av människor flätas samman i det magnifika högkvarteret inbäddat i de florentinska kullarna. Varje dag sätter dessa människor sina färdigheter och förmågor till tjänst för samma mål, det italienska soundet.

Det började med Maurizio Aterini. Det är slutet av sjuttiotalet av förra seklet; Maurizio är bara åtta år gammal: en natt kommer hans pappa hem med en stereoanläggning som kommer att förändra hela hans liv. Från det ögonblicket tänds hans passion för HiFi. I början är det lite mer än ett intresse han delar med många av sina kamrater, något som fascinerar och fängslar honom; men med tiden växer denna dragning och på åttiotalet börjar Maurizio, nu en ung man, studera ingenjör vid universitetet.

Fortsätt läsa

Demokväll med NEAT Acoustics och Naim! - 7:e februari!

Ta en paus från vardagens brus och anslut dig till oss för en exklusiv kvällsdemonstration av några av de senaste nyheter inom ljudvärlden. Vi är stolta att presentera en enastående lineup från Naim Audio och Neat Acoustics, och vi bjuder in dig att vara med på vår showcase den 17 januari mellan 18:00-20:00.

Upplev rytmiken och kontrollen hos Naims Naitförstärkare Naim 5si, Naim XS3 och Naim Supernait 3. Dessa fantastiska förstärkare kommer att förvandla din musiklyssning till en djupare och mer engagerande upplevelse.

Vi är också glada över att kunna visa Neat Acoustics nya Classic-serie högtalare. Petit, Elite och Mystique. Dessa högtalare representerar det senaste inom deras teknik och design och har en ljudkvalitet som kommer att imponera!

Datum: Onsdag 7 februari - Tid: 18:00-20:00 - Plats: Götgatan 35, 116 21 Stockholm

Kom och låt musiken tala för sig själv! Att bekräfta din närvaro uppmuntras så att vi kan se fram emot att välkomna dig på denna speciella kväll.

Demodag med Moon North Collection

Vi på Reference Audio är glada över att få bjuda in dig till en trevlig ljudupplevelse under vår demodag med Moon North Collection.
Fredag 8/12
är det Drop in mellan 14:00 - 17:00 på Reference Audio, Götgatan 35, Stockholm. Vi bjuder självklart på fika för att göra upplevelsen ännu trevligare.

Utforska Simaudios streamingförsteg Moon 791 och slutsteget Moon 761 med oss: Lyssna och upplev högkvalitativa ljudprodukter från en av branschens ledande tillverkare. Få insikter och svar på dina frågor från generalagenten Karl från Stylus Audio.

  • Musik från två världar: Upplev ljudet från både vinyl och streamingtjänster som källa för musikuppspelningen under eventet.
  • Audiovector R6 Arréte: Lyssna på fantastisk ljudkvalitet genom högtalarna Audiovector R6 Arréte.
  • Nordost Kablar: Upplev förstklassig ljudöverföring med kablar från Nordost och strömprodukter från QRT.

Vi ser fram emot att dela denna ljudupplevelse med dig och gemensamt uppleva vad Moons nya maskiner går för.

Varmt välkomna! 

Innehållet kan inte visas

Sverigepremiär för Rega NAIA hos Reference Audio!

Vi är glada att meddela att den första skivspelaren av Regas nya toppmodell, Naia, har anlänt till Sverige. Vi är ännu mer entusiastiska över att ha den tillgänglig för en exklusiv premiärvisning hos oss denna fredag, den 3/11.

Vi hälsar er alla varmt välkomna till vår butik på Götgatan 35. Här får ni uppleva den nya skivspelaren Naia när den demonstrerar sin prestanda i jämförelse med "lillebror" Planar 10. Båda enheterna kommer att vara utrustade med samma pickup och operera under identiska förhållanden, vilket garanterar en rättvis och insiktsfull jämförelse under hela eventet.

Med MC-pickupen Aphelion 2 prissätts Naia till 169 900 kr och Planar 10 till 99 900 kr. En enastående ljudupplevelse väntar, där vi tillsammans kan utforska om Naia verkligen lever upp till sin status som "Regas nya flaggskepp".

I sällskap med Peter från Digitalbild ser vi fram emot att välkomna er till en underhållande demonstration med både akustiska läckerheter och en trevlig fika.

Vi ses där!

Sverigepremiär för Rega NAIA hos Reference Audio!

Rega Naia

Rega Naia skivspelaren är resultatet av år av mödosam utveckling som användes för att skapa den nu berömda "Naiad" test-skivspelaren. Naia tar det bästa av denna utveckling och teknik och överför den till en produktionsklar version utan kompromisser. Naia är packad med banbrytande funktioner, material och teknologi som utvecklats av Rega under många år för att nå nya nivåer av vinylrepris.

Musikens hjärta

Naia tar vår banbrytande plintteknologi med låg massa och hög styvhet till nästa nivå genom att använda en grafenimpregnerad kolfiberskelettsockel med Tancast 8-skumkärna. Denna ultrastyva struktur förstärks sedan ytterligare med två keramiska aluminiumoxidstag, samma material som används för att skapa den omdesignade, resonanskontrollerade keramiska tallriken med förbättrad svänghjulseffekt och komplex profil.

Rega Naia

Innehållet kan inte visas

Rega Naia bild

Naim & Dynaudio - 11 Oktober

Klockan 14-17 - Drop in

Vi vill med stor glädje bjuda in er till en av de största släppen för oss när det gäller förstärkare och elektronik. Naims helt nya 300-serie med försteg, nätdelar, streamer och monoblock har landat hos oss och vi är helt tagna hur bra det låter.

Direkt ut ur lådan och oinspelat också är det värt att nämna!

Därför kommer vi, onsdagen 11 november, ha en eftermiddag helt dedikerad till till denna serie och ni är alla välkomna att ta en plats i rummet och avnjuta denna fantastiska nyhet. Presenterat av Carl Michael Engvall och Joakim Sand från Instereo Group.

Naim New Classic 300

Naim New Classic 300

300-serien inkluderar NSS 333, en högupplöst streaminglösning, NAC 332 förförstärkare, NAP 350 effektförstärkare, NVC TT phono förförstärkare och dess dedikerade strömförsörjning NPX TT.

Designade och utvecklade av Naims ingenjörer i Salisbury, Storbritannien, är dessa tidlösa produkter frukten av Naims unika elektronikexpertis. Den nya Classic serien är i framkant av innovation och teknologi, vilket ger dig år av lyssnarglädje.

Läs mer här

Dynaudio Confidence 60

Dynaudio Confidence 60. Den största högtalaren i vår mest framgångsrika high end-serie någonsin blir högtalarna som får samarbeta med Naim under dagen och vi förutspår trött medstampande vrister på flera besökare och arrangörer när två mästerverk får samspela i vårt demorum. Sebastian Glansk från Dynaudio är självklart med under eventet och kan svara på alla era frågor kring högtalarna.

Dra upp en stol.

Medan dina öron är fängslade av Confidence 60-talets häpnadsväckande kraft, skala och detaljer, kommer dina ögon förmodligen att dras till den enda Esotar3 28 mm softdome-diskanten i mitten. Sedan de dubbla 15 cm MSP-mellanregisterelementen med Horizon Surrounds. Och slutligen till de två 23 cm MSP NeoTec bashögtalarna.

Alla element är nya. Och de är alla en del av nästa generation av vår innovativa DDC (Dynaudio Directivity Control) ljudformande teknologiplattform. Detta fokuserar ljudvågorna som strålar ut från högtalarna till en tät vertikal "stråle" som undviker reflektioner från golv och tak samtidigt som en bred horisontell bild bibehålls. Det innebär en större sweet-spot i soffan, en gladare publik och vetskapen om att du bara hör vad förarna producerar – och inte vad rummet i sig för med sig till festen.

Stjärnan i showen är DDC-linsen – en bearbetad vågledare av aluminium integrerad i Compex-kompositbaffeln. 

Läs mer här

Audiovector demoevent - Fredag 6/10

Vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Audiovector till vårt sortiment!

Butiken har sedan sommaren fyllts med nya högtalare från Audiovector och vi ska nu äntligen ha vårat lanseringsevent i lokalerna på Götgatan 35 på Södermalm.

Vi har modeller från från 15 990 kr/paret (QR1) till 724 990 kr/paret (R 8 Arreté) i butiken men under demodagen kommer vi att fokusera på skillnaden mellan deras tre modellserie Signature, Avantgarde och Arreté.

Martin från Audiovector kommer visa med golvhögtalaren R3 vad som skiljer deras olika versioner av högtalaren åt och visa vad som händer ljudmässigt under resan från modellen för 68 000 kr (Signature) till 97 500 kr (Avantgarde) och sedan avsluta med 120 000 kr (Arreté). Vilken tror ni ger bäst ljud per krona?

I biorummet kommer en uppsättning av Audiovectors QR-högtalare stå för underhållningen hela dagen.


- Drop in mellan 14:00-17:00 -


Varmt välkomna på en trevlig ljudresa och go´fika!

Intresserad? Anmäl dig här

Läs mer om Audiovector

I mer än 40 år har Audiovector designat, utvecklat och handgjort högtalare i Danmark

1979 grundade Ole Klifoth Audiovector med en önskan att göra den perfekta högtalaren för den globala high-end marknaden. Till denna dag kvarstår företagets ursprungliga vision att producera högkvalitativa högtalare med naturligt ljud för musikälskare och audiofiler runt om i världen. Mads Klifoth, VD och ägare, är dedikerad till att hedra detta unika DNA och tradition. Audiovectors produkter är handgjorda av de finaste materialen och handmonterade med stor detaljrikedom och omsorg. Varje högtalare är designad, utvecklad och tillverkad internt till exceptionella standarder.

Audiovector Freedom

Audiovector Freedom är en ny och revolutionerande jordningsteknik, som adresserar rörelseinducerad distorsion av och mellan elementen i en högtalare. Strömmarna som går mellan chassit bearbetas och hanteras genom en ny separat crossover, som dirigerar signalen till jordterminalen på ditt vägguttag eller din jordade nätdistributionsenhet. Tvärtemot vad som är känt förorsakar det färgning och förvrängning mellan elementen. Genom att balansera och filtrera dessa genom ett dedikerat separat filter och genom att erbjuda möjligheten att ansluta högtalarna till jord/jord, uppnår vi ett rent, mycket exakt, betydligt mer realistiskt ljud med ett lågt brusgolv. Endast Arreté-modeller.

Läs mer om ström

Audiovector R3 Signature/Avantgarde/Arreté

Den perfekt balanserade audiofilhögtalaren

R 3-serien är en kompakt högtalar-serie baserad på en blandning av evolution och nya uppfinningar. Allt som vi tror att ett par golvhögtalare någonsin borde leverera, gör R3 till perfektion. I diagrammet för "partneracceptansfaktor" rankas R3-serien högt!

Patenterade Audiovector-designade element tillverkade i Danmark. Handgjorda Audiovector Air Motion Transformer diskanthögtalare gjorda med extrem precision och toppmodern skåpkvalitet. Detta gör dessa modeller till otroligt starka prestanda, vilket många recensioner runt om i världen vittnar om.Perfekt för dig som vill ha en snygg, kompakt och högpresterande högtalare!

Se alla Golvhögtalare / Stativhögtalare / Centerhögtalare / Subwoofers

R3

Audiovector QR-Serien

Designmålet med QR-serien har alltid varit att erbjuda den mest avancerade tekniken i ett perfekt färdigt och proportionerat high-end-paket. Ljudet är stort, djärvt och dynamiskt, men ändå subtilt och detaljerat när det behövs och en utmärkt lösning för alla typer av musik.QR-Serien består av:

Audiovector QR 7 - Högtalaren är idealisk för icke-utmattande och dynamiska lyssningssessioner.

Audiovector QR 5 - Den perfekt detaljerade och söta diskanten lovar oändliga timmar av musikalisk njutning utan trötthet.

Audiovector QR 3 - Musik låter varmt, exakt och detaljerat, men ändå dynamiskt och musikaliskt.

Audiovector QR 1 - Ljudet är stort, djärvt och dynamiskt, men ändå subtilt och detaljerat när det behövs och en utmärkt lösning för alla typer av musik.
Audiovector QR Sub
- Välkontrollerad och kraftfull

Audiovector QR C - Pure piston dual magnet bas