- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -

Inbyggnadshögtalare

Ge ditt hem en ljudupplevelse utöver det vanliga med eleganta och kraftfulla inbyggnadshögtalare. Designade för att smälta sömlöst in i din inredning, ger de ett diskret utseende samtidigt som de levererar en otrolig ljudkvalitet.

Med vårt sortiment av inbyggnadshögtalare kan du skapa det perfekta ljudet i varje rum i ditt hem. Oavsett om det är för att lyssna på din favoritmusik, njuta av en filmkväll eller skapa den ultimata atmosfären för middagsbjudningar och sociala tillställningar, så kommer inbyggnadshögtalare att leverera imponerande ljudprestanda varje gång.

Upptäck fördelarna med att integrera högtalarna direkt i väggarna eller taken, vilket sparar värdefull golvyta samtidigt som det ger dig ett mer stilrent och organiserat utseende. Oavsett om du är en ljud eller inredningsentusiast, eller helt enkelt letar efter att förbättra ljudet hemma, så är inbyggnadshögtalare det ultimata valet för att lyfta din ljudupplevelse till nya höjder.

Uppgradera ditt hem med våra inbyggnadshögtalare idag och upplev skillnaden i ljudkvalitet och stil!

Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen!

Innehållet kan inte visas

Göm högtalarna i taket

Inbyggda takhögtalare fungerar på ett liknande sätt som traditionella högtalare, men de är konstruerade för att monteras direkt i taket istället för att placeras på golvet eller hyllor. Här är en översikt över hur de fungerar:

Inbyggda takhögtalare har vanligtvis samma grundläggande komponenter som traditionella högtalare: högtalarelement och en crossover. När elektriska signaler skickas till högtalaren, omvandlas de till ljudvågor av högtalarelementet. Takhögtalarna monteras direkt i taket med hjälp av monteringsramar och skruvar. Denna installation gör att högtalarna kan smälta in i takets design och skapa en mer diskret ljudupplevelse.

En av de viktigaste funktionerna hos inbyggda takhögtalare är deras förmåga att sprida ljudet jämnt över rummet. Genom att placera högtalarna i taket kan ljudet spridas i alla riktningar, vilket skapar en mer omslutande och immersiv ljudupplevelse.

Precis som traditionella högtalare ansluts inbyggda takhögtalare till en ljudkälla, såsom en förstärkare, mottagare eller ett ljudsystem, med hjälp av kablar. Denna anslutning gör det möjligt att skicka ljudsignalerna till högtalarna för återgivning.

Fungerar även i badrummet

Föreställ dig att höra kristallklart ljud medan du kopplar av i badet! Med badrumsanpassade takhögtalare kan du göra just det, och utan vattenskador! Vi erbjuder takhögtalare som är anpassade för fuktiga utrymmen! Och genom att montera högtalarna i taket kan du plaska runt hur mycket du vill! Oavsett om du kopplar av i badkaret eller tar fram din favorit powerballad i duschen.

Lithe audio IP44

Med sin IP44-klassning förhindrar dessa fantastiska takhögtalare i badrummet vatteninträngning, samtidigt som de erbjuder suveränt ljud för badrumslyssning. Dessa högtalare har en bas och diskant i samma enhet och erbjuder ett fantastiskt utbud och levererar kristallklart ljud till ditt badrum. Anslut helt enkelt din enhet via bluetooth, välj ett lämpligt spår och förvandla ditt badrum till en jukebox.

Läs mer

Bygg en hemmabio

Upplev spänningen, känslorna och magin i dina favoritfilmer och TV-serier som aldrig förr med ett inbyggt, diskret hemmabiosystem. Med kristallklart ljud  kommer varje scen att ta liv i ditt eget vardagsrum.

Med ett bra högtalarsystem transporteras du direkt in i handlingen, med djup och kraftfull bas som fyller rummet och fångar varje detalj. Från subtila viskningar till episka explosionssekvenser - varje ljud blir levande och engagerande.

Från romantiska komedier till actionpackade blockbusters - med en hemmabio kan du njuta av en omfattande bibliotek av underhållning när som helst. Ingen väntan i köer eller överprisade popcorn - bara ren underhållning i ditt eget hem.

Investera i din fritid och familjetid med en hemmabio från oss idag och skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till din egen privata bioupplevelse!

Hemmabio
Studio

Passar perfekt i studion

Ta din musikproduktion till nästa nivå med professionella inbyggda högtalare!

Skapa en ljudmiljö som är helt utan kompromisser med högpresterande inbyggda högtalare. Designade för att ge en exakt och balanserad ljudåtergivning, låter de dig höra varje nyans och detalj i din musik med kristallklar klarhet och precision.

Med inbyggda högtalare kan du skapa en ren och professionell arbetsmiljö utan störande kablar eller högtalare som tar upp värdefullt utrymme. Integrera dem sömlöst i dina väggar eller tak för en smidig och stilren look.

Oavsett om du är en professionell ljudtekniker, musikproducent eller hobbyist, så kommer inbyggda högtalare att hjälpa dig att ta din musikproduktion till nya höjder. Upptäck skillnaden med våra högpresterande högtalare i studion idag och låt din musik skina som aldrig förr!