Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Raidho Acoustics

raidho_acoustics.jpg

Raidho Acoustics - Bygger allt i egen regi

Resan började med att en dansk uppfann den dynamiska högtalarelementet 1918. Och de tror att Raidho handlar om att fullborda denna väg eller resa till den ultimata upplevelsen inom High End Audio. Detta inspirerar Raidhos förhållningssätt till det ultimata. De tillverkar sina egna element och komponenter – för ingen annan gör det som de vill. Raidho bygger allt i egen regi – för djävulen sitter i detaljerna. Resultatet är ett sortiment av produkter som är allt annat än vanliga; de ser inte ut – fungerar – eller låter inte som andra högtalare. Det är det som gör dem speciella. Det är det som gör musiken de återger helt enkelt extraordinär.

På Raidho Acoustics fabrik i Danmark är de stolta över att ha ett mycket dedikerat team av hantverkare. De har ägnat sin passion åt att skapa de bästa möjliga högtalarna. Raidho Acoustics spenderar timmar och timmar på varje högtalare för att det ska bli ett konstverk. Du kommer att känna och höra detta i varenda Raidho-konstruktion.

En man håller på att montera en högtalare i taget. Detta blir i huvudsak hans skapelse av passion. De finaste detaljerna tas speciellt hand om för att nå perfektion. Efter monteringen lyssnas varje högtalare på och mätningar jämförs med Master Reference för denna modell. Ingen högtalare lämnar fabriken utan att bli noggrant granskad av hjärtat och sinnet.