Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

TEAC

teac2.jpg

Emmy-vinnande HiFi

TEAC Corporation grundades ursprungligen som Tokyo Television Acoustic Company den 26 augusti 1953 av två bröder, Katsuma och Tomoma Tani. 1956 grundade de två bröderna Tokyo Electro-Acoustic Company och slog till slut samman dessa företag 1964 för att bilda dagens TEAC Corporation.

TEAC är särskilt känt för sina avancerade lösningar inom ljuduppspelning och inspelning. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter, från skivspelare och förstärkare till rullband och kassett. TEACs fokus på innovativ teknik och precision i ljudåtergivning har gjort dem populära bland både audiofiler och professionella musikproducenter.

Företaget har också anammat moderna digitala teknologier och integrerat dem i sina produkter, vilket har bidragit till att hålla TEAC i framkant av den snabbt föränderliga ljudteknikindustrin. Deras dedikation till att leverera överlägsen ljudkvalitet och pålitlighet har gett dem ett gott rykte bland entusiaster och proffs över hela världen.

TEAC fortsätter att utveckla och leverera högkvalitativa ljudlösningar, och deras produkter återspeglar en lång historia av passion och expertis inom ljudteknik.