Högtalare som väcker känslor - REA på Audiovector QR serien

Spendor

spendor1.jpeg

Med passion för musik, äkthet och skönhet.

Sedan 60-talet har Spendor konstruerat några av världens mest kända högtalare. De bygger högtalare för musikälskare som kanske inte har möjlighet att placera dem i ett perfekt lyssningsrum, eller har förutsättningar att placera högtalarna hur de vill. Men de bygger även högtalare för den kompromisslöse musikälskaren som gärna ställer sina högtalare lite längre ut i rummet och som låter sitt musikintresse ta plats. Därför finns A-Line, D-Line och Classic – Olika högtalare för olika förutsättningar helt enkelt.

Med A-Line har Spendor designat högtalare för moderna hem och moderna musikälskande människor, utan att kompromissa med sitt arv. Priset är överkomligt och det är högtalare som alltid levererar, oavsett rum och kringutrustning

D-Line riktar sig till dig som inte vill kompromissa med ljudet, men som ändå söker en högtalare som är lätt att integrera i ett rymligt vardagsrum och som har ett formspråk som är lätt att tycka om som en möbel i sällskap av andra vackra ting.

Classic-Line är för dig som söker efter det klassiska Spendor-ljudet, förföriska röster, glittrande violiner och runda djupa och svängiga basgångar. Men låt dig inte luras av namnet Classic, detta är hypermoderna högpresterande högtalare som inte kompromissar med någonting.

Spendor bygger sina högtalare med stolthet i England.