Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Origin Live

origin_live.jpg

Origin Live - Hi-fi från en av Storbritanniens ledare inom högpresterande ljud

Origin Live är ett privatägt brittiskt företag med målet att återge musik som den spelades ursprungligen, live – därav namnet Origin Live. Origin Live designar och tillverkar i egen regi vilket har många fördelar för innovation, produktionskostnader och kvalitet.

Origin Live syftar till att berika din musikaliska njutning genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet till en standard som överträffar både dina förväntningar och sina rivaler. Många av Origin Lives kunder blir stora förespråkare för varumärket och lämnar mycket entusiastisk feedback.

Många Hi-Fi-tidningar ger Origin Live genomgående strålande recensioner och använder superlativ som "ultimat", "bäst", "verkligen speciellt", "rekommenderas starkt" och "det mest beroendeframkallande ljud som någonsin hörts ...."

Origin Live har vunnit tidningsgrupptester för sina isolerande stativ, högtalare, högtalarstativ, skivspelare och tonarmar. De röstades fram av allmänheten till "showens bästa ljud" på den internationella österrikiska Hi-Fi-mässan i Wien.

Ägare är våra bästa representanter och rekommenderar oss starkt som visas på forum.