Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Klipsch

klipsch5.jpg

Klart och kraftfullt ljud från legendariska Klispch

Klipsch är ett amerikanskt ljudföretag som grundades 1946 av Paul W. Klipsch - en av Amerikas mest hyllade pionjärer inom ljudteknologi. Nu har även vi i Sverige möjlighet att njuta av de fantastiska hornhögtalarna och de unika in-ear-hörlurarna. Klipsch starka partnerskap med Live Nation Entertainment, världens ledande företag inom live-events, har inspirerat till deras Music Center-serie. Dessa kompakta Bluetooth-högtalare är små och häpnadsväckande kraftfulla och klara i ljudet'

Klipsch har genom åren etablerat sig som en ledande aktör inom ljudindustrin och har skapat sig ett rykte för att erbjuda enastående ljudupplevelser med ett karakteristiskt, kraftfullt och dynamiskt ljud. Deras produkter är särskilt populära bland ljudentusiaster, musikprofiler, professionella inspelningsstudior och hemmabioentusiaster.

Företaget är känt för att använda sig av innovativ teknik och högkvalitativa material i sina högtalare. De har en unik designfilosofi som inkluderar den patenterade Tractrix-horn-teknologin, som syftar till att minska distortion och förbättra ljudprojektionen. Klipsch är också kända för att använda sig av högklassiga element och för att tillverka sina högtalare för hand i sina produktionsanläggningar runt om i världen.

Produktsortimentet från Klipsch omfattar allt från kompakta bokhyllehögtalare och golvstående högtalare till hemmabio-ljudsystem och subwoofers. Deras produkter har vunnit många utmärkelser och fått erkännande för sin överlägsna ljudkvalitet och stilrena design.

Företagets kärnvärden inkluderar engagemang för att leverera oöverträffad ljudkvalitet, hållbarhet och användarupplevelse. Klipsch strävar också efter att kombinera traditionell hantverksskicklighet med de senaste teknologiska framstegen för att skapa produkter som går i bräschen för ljudbranschen.

Med en lång historia av innovation och excellens inom ljudteknik har Klipsch blivit en betrodd och populär varumärke världen över. Deras produkter fortsätter att vara en favorit bland musikälskare och ljudentusiaster och fortsätter att sätta standarden för högpresterande ljudupplevelser.

Populära produkter från Klipsch