Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Hana

hana.jpg

50 år av pickupdesign

Hana är ett framstående företag som specialiserar sig på tillverkning och distribution av högkvalitativa pickuper för skivspelare. Företaget har sitt ursprung i Japan och har under årens lopp byggt upp ett gott rykte för att erbjuda enastående ljudkvalitet och prestanda för audiofiler och musikentusiaster över hela världen.

Företaget grundades med en passion för att återskapa musik på ett sätt som verkligen hyllar originalinspelningarna och ger lyssnarna en autentisk och kraftfull ljudupplevelse. Hana kombinerar modern teknologi med noggrant hantverk för att skapa högpresterande ljudpickuper som är kända för sin precision, känslighet och klangrikedom.

Kvalitet och noggrannhet är grundpelare i Hanas filosofi, och varje pickup tillverkas med största omsorg och precision för att säkerställa att den lever upp till de högsta kraven. De använder avancerade material och tekniker för att säkerställa minimalt brus och maximal signalrenhet.

Hana har etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom high-end ljudvärlden och är känt för att erbjuda produkter som levererar en musikalisk upplevelse som överträffar förväntningarna.