Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

SUPRA

supra1.png

Svensktillverkade kablar sedan 1976

Supra Cables – en världsledande tillverkare av högkvalitativa ljudkablar och tillbehör. Supra Cables har etablerat sig som en av de mest respekterade aktörerna inom hifi- och hemmabioindustrin, och deras produkter används av ljudentusiaster, professionella ljudtekniker och kända audiofilsystem över hela världen.

Supra är känt för sina högkvalitativa kablar som ger en enorm uppgradering jämfört med standardkablar på marknaden. Och det till en relativt liten peng. Du kan få i princip vilken typ av kabel som helst med vilket kontaktdon som helst från Supra. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du saknar en produkt i vårt sortiment.

Fabriken ligger i Ljungskile och där sker all produktion och produktutveckling. Samtliga kablar genomgår noggranna testrutiner och mäts manuellt i avancerad testutrustning. Supra arbetar under en filosofi som kallas No Nonsense Design. Det betyder att:

1. Produkterna skall vara tillverkade av högsta möjliga materialkvalitet.

2. Tekniskt förankrad och innovativ design

3. Egenkontrollerad produktionskedja.

Företagets historia och grundare

Supra Cables grundades 1976 i Järfälla, Sverige, av Tommy Jenving. Han började som ett entusiastiskt hobbyprojekt för att utforska den kreativa sidan av ljudkablar och elektroniktillbehör. Med tiden utvecklades hans passion till ett seriöst företag som nu har mer än fyrtio års erfarenhet inom branschen.

Kvalitet och tillverkning

Supra Cables har alltid haft en stark fokusering på kvalitet och innovation. De strävar efter att använda de bästa materialen och tillverkningsmetoderna för att skapa produkter som överträffar förväntningarna hos sina användare. Företaget har sina egna produktionsanläggningar där de kontrollerar hela processen, vilket ger dem möjlighet att upprätthålla en hög standard och kvalitetssäkra varje produkt.

Produktutbud

Supra Cables erbjuder ett omfattande sortiment av ljudkablar och tillbehör som passar olika behov och budgetar. Deras utbud inkluderar högtalarkablar, signalkablar, strömkablar, banankontakter, och mycket mer. Varje produkt är utformad för att maximera ljudkvaliteten och minimera störningar och förluster under signalöverföring.

Teknologi och innovation

Supra Cables har varit en föregångare inom utvecklingen av teknik för att förbättra ljudkvaliteten. Deras patenterade tekniker, såsom Star Quad Geometry, Double-Screening och Tru Connectors, har bidragit till att skapa kablar med exceptionell prestanda och överlägsen signalintegritet.

Användningsområden

Supra Cables produkter används inom olika områden, inklusive hemmabioinstallationer, professionella ljudstudior, konserthus och liveevenemang. Deras kunder inkluderar audiofiler, musiker, ljudtekniker, ljudingenjörer och alla som söker en högkvalitativ ljudupplevelse.

Internationellt erkännande

Supra Cables har fått internationellt erkännande för sina produkter och är stolta över att vara en viktig del av Sveriges audioindustri. De har belönats med flera utmärkelser och positiva recensioner från kunder och experter runt om i världen.

Avslutningsvis är Supra Cables ett svenskt företag med global inverkan inom hifi- och hemmabiovärlden. Med sin passion för ljud och hantverk fortsätter de att leverera högkvalitativa produkter som är beundrade av ljudentusiaster världen över. Oavsett om du är en audiofil eller en professionell användare, kan du lita på att Supra Cables produkter ger en oöverträffad ljudupplevelse och hållbarhet.

Populära produkter från SUPRA