Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Marantz

marantz.png

70 år av exceptionell musikalisk ljudåtergivning

Marantz är en av världens mest anrika tillverkare av HiFi -och hemmabioprodukter. Det vi älskar med Marantz är produkternas musikaliska återgivning och varma klang som får musiken att leva upp. Att produkterna dessutom är prisvärda gör de ännu mer attraktiva.

Marantz grundades 1953 av Saul B. Marantz i New York. Året innan hade han tillverkat sin första produkt; försteget "Consolette". Under 70-talet var de i framkant vad gällde teknisk utveckling och under 80-talet lanserade de en revolutionerande produkt: CD-spelaren. Från 90-talet och framåt fokuserade Marantz på ett finare produktsortiment åt highend-hållet. På den tiden ägdes Marantz av Philips och under 2001 köpte Marantz Japan upp de sista delarna från dem. Företaget är således japanskt idag och ingår i koncernen D&M Holdings som även har märkena Denon och Boston Acoustics.

Marantz är känt för sin utmärkta ljudkvalitet. Deras förstärkare och receivers är konstruerade med kärlek och använder högkvalitativa komponenter för att leverera en överlägsen ljudupplevelse. Oavsett om du använder den för musiklyssning eller hemmabioupplevelse, kan du förvänta dig rik, detaljerad och kraftfull ljudåtergivning.

Populära produkter från Marantz