- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -

Boka en personlig demo

Vi erbjuder dig att lyssna på allting innan du handlar. Du kan boka en tid i något av våra demorum, eller dyka upp spontant för en drop-in-demo.

Ljudrummen

Ljudrummen

I våra ljudrum kan vi koppla upp det mesta som du vill lyssna på och jämföra. Vi har ett stort utbud av högtalare och hjälper dig att matcha dina favoriter med rätt förstärkare. Som ljudkälla använder vi vanligtvis nätverkspelare så att du lättare kan vara med och välja musik. Önskar du lyssna på vinylspelare, hemmabio eller större anläggningar rekommenderar vi att du bokar tid i förväg så att vi har möjlighet att förbereda.

I det stora rummet spelar vi oftast 2-kanalsstereo och i det lilla finns det hembioförstärkare, projektorer, duk, BR-spelare osv. Det lilla rummet passar också bra för provlyssning av mindre stativhögtalare.

Biorummet

Biorummet

Jämför projektorer från flera olika märken i vårt biorum. Vi har flera hembioreceivers uppställda för demo med tre olika ljudsystem som är inkopplade och redo att hjälpa dig hitta rätt väg till din drömbio. Vi har dukar från Projecta, Kingpin och Euroscreen för demo tillsammans med projektorer från Sony, BenQ, Xgimi, Optoma och Viewsonic. Vi har både ultrakortskjutande projektorer och traditionella lämpade för takmontering.

Vill du lyssna på en egen utvald kombination av produkter så är det bara att kontakta butiken så ställer vi upp det och kalibrerar in systemet inför ditt besök.

Hörlursrummet

Hörlursrummet

I vårt hörlursrum kan du i lugn och ro prova och jämföra alla våra hörlursmodeller, antingen via din egen telefon eller tillsammans med våra hörlursförstärkare. Vi har ett brett sortiment av hörlurar på demo från kända kvalitetsmärken i ett brett prissegment.

Hos oss hittar ni modeller från: Grado, Meze Audio, HiFiMAN, Abyss, Sennheiser (brusreducerande), B&O (brusreducerande), Audeze och Focal.

Installation - Rådgivning

Installation - Rådgivning

Vill du ha något monterat, installerat eller inbyggt ska ni inte tveka på att kontakta oss. Axel är, förutom vårt skarpaste öra, vår installatör som gör alla våra uppdrag där kunskapen eller tiden inte räcker till för kund att slutföra installationen själv. Låt Axel beskriva möjligheterna där du får se det senaste inom installation och smarta hem/kontor.

Axel fixar bland annat klassisk stereo, nätverksbaserade ljudsystem, hemmabio, GLM-kalibreringar för Genelec, infällda högtalare och annat spännande.

Boka demo:

Innehållet kan inte visas