Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

HiFi på Söder sedan 1977

banner

Vi har sedan starten funnits på Götgatan 35. 

Detta spännande, brokiga område mitt emellan Slussen och Medborgarplatsen erbjuder ett stort utbud av små butiker, kaféer och en och annan överförfriskad fläkt.

Redan på 70-talet var Reference Audio, eller Teveton som butiken hette då, en liten affär som sålde HiFi-prylar av populära märken som harman/kardon, JBL, JVC, Luxor och Technics. Med tiden bytte butiken namn, vissa märken och produkter försvann från marknaden (elcaset och VHS-spelare, någon?) och den dåvarande innergården byggdes igen. Butiken fick sitt karaktäristiska långsmala utseende med gott om plats för demo -och lyssningsstationer. Närmare bestämt 300 kvadrat.

Från början var det Göran och hans dåvarande kumpan Anders som var Reference Audio. Göran var den rationella affärsmannen och Anders den emotionella audiofilen. Anders tog mer än en gång nackgrepp på en kund och slängde ut någon ifall han inte hade vett att uppskatta Anders råd. Den tiden är tacksamt nog (för nackens del) förbi. Och vi har i dag kanske Sveriges nöjdaste kunder med höga betyg/goda recensioner på alla de plattformarna vi finns tillgängliga på. Så som Prisjakt, Pricerunner, Google, Facebook mm.

Idag är det Göran som är ägare av "Reffen" och vi är fler anställda än någonsin. Vår plan är att expandera, utöka våra tjänster och få fler att känna skillnaden.

Fasad