Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Chord Company

the_chord_company.jpg

Handbyggda kablar från England

På The Chord Company pratar man om musikalitet och åter musikalitet. De anställda är riktiga musikfantaster och många är från början musiker. Vi på Reference Audio tycker att kablarna har unika kvaliteter vad gäller timing, neutralitet och fundament. Kablarna andas spelglädje och musiken känns bara rätt helt enkelt.

The Chord Company blev till eftersom en efterfrågan på signalkablar till engelska Naim-förstärkare hade kommit in från andra sidan Atlanten. Företaget grundades av Sally Kennedy i Wiltshire i sydvästra England. Från början arbetade hon från sitt hem. Den första prototypen och de första produktionerna av signalkablar byggdes på ett köksbord.

När försäljningen tog fart så fortsatte Sally att fokusera på de goda relationerna mellan olika distributörer runt om i världen. Redan tidigt fick The Chord Company rykte om sig att producera högkvalitativa kablar för hand och vara serviceinriktade genom att kunna anpassa längd och terminering efter önskemål. Kablarna byggs fortfarande för hand och testkörs manuellt i fabriken innan de går ut till försäljning.

Populära produkter från Chord Company