- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -

Välkommen till Reference Audio!

Innehållet kan inte visas

Fasad

Reference Audio är en riktig HiFi-handlare.

Kunskap, kvalitet och prisvärdhet är våra ledord. Vi är helt enkelt HiFi-butiken som ger dig det lilla extra.

Kvalitet
HiFi-butiken Reference Audio har funnits på Götgatan 35 sedan 1977. I den anrika lokalen på 300 kvm hittar du bl a högtalare, stereo, hemmabio, hörlurar, installation & nätverk, kablar och vinylspelare. I något av våra demorum kan du lyssna och jämföra våra produkter, antingen genom ett drop-in-besök eller bokning.

Service
På Reference Audio strävar vi efter att ge personlig service och kunnig support. Vi är snabba med leveranser på nätet och svarar alltid på mail inom 24 timmar. Med många år i branschen sitter vi på kunskap och erfarenhet som de stora butikskedjorna inte kommer i närheten av. Nästa gång du vill investera i eller uppgradera din ljudanläggning, tveka inte att höra av dig till oss!

banner

Stereo & hemmabio

Stereo & hemmabio

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa stereo och hembioprodukter från världsledande varumärken. Oavsett om du är ute efter högtalare, förstärkare, hörlurar, eller andra ljudtillbehör, har vi något som passar just dina behov och preferenser. 

Utforska vårt kompletta sortiment av högkvalitativa ljudprodukter och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta ljudsystemet för dina behov och preferenser. Hos Reference Audio får du enastående ljudkvalitet och teknisk expertis i varje produkt.

Hörlurar

Hörlurar

Prova vårt stora utbud av premiumhörlurar innan du köper.

Begagnat

Begagnat

Vi köper, byter och säljer begagnade stereoprylar.
Önskar du att sälja/byta in något?
Kontakta begagnat@referenceaudio.se så hjälper vi dig!

Installationer

Installationer

Vi hjälper gärna dig med installationer inom ljud/bild/hem.

Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte, där vi hjälper er att uppnå era drömrum i hemmet eller på arbetsplatsen.