Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Audeze

audeze1.jpg

Hörlursuplevelser i toppklass

Audeze, ledande inom hörlurar, erbjuder enastående produkter som levererar en oslagbar ljudupplevelse för både audiofiler och professionella användare.

Audezes passion för att skapa uppslukande ljudupplevelser har banat väg för ett sortiment av hörlurar som tar din lyssning till nya höjder. Med deras magnetostatiska element levererar Audeze-hörlurar en djupare, rikare och mer detaljerad ljudbild än någonsin tidigare. Oavsett om du är en audiofil som strävar efter perfektion eller en professionell användare som kräver absolut precision, så levererar Audeze hörlurar en ljudupplevelse som överträffar förväntningarna. Upplev ljudet som det var menat att höras - upptäck Audeze idag.

Audeze är en tillverkare av hörlurar och tillbehör i highend-klass och de har nått närmast kultstatus med sina elektrostathörlurar. Mest korrekt är dock att kalla deras teknik för magnetostatisk (eng "Planar Magnetics", efter det magnetiska fält som distribueras i samma "plan" som membranet). Men det viktigaste av allt är att de är helt otroligt bra hörlurar som ger ett mycket attraktivt ljud i hela frekvensspektrumet: kraftfull basåtergivning, inlevelsefullt mellanregister och luftiga, klara diskanttoner.