Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Dangbei

dangbei.jpg

Dangbei - specialiserade på att designa och utveckla mjukvarumatris, operativsystem, smarta projektorer och mer.

Som en premiumleverantör av smarta storbildstjänster är Dangbei specialiserat på att designa och utveckla mjukvarumatriser, operativsystem, smarta projektorer och mer. Dangbeis uppdrag är att ge sina kunder en extraordinär audiovisuell upplevelse på stora skärmar – genom olika, mångsidiga och innovativa produkter.

Två varumärken från Dangbei Group - Dangbei och Emotn - är dedikerade till att utveckla projektorer som möter ett brett spektrum av behov. Oavsett om det är en högpresterande Dangbei-projektor eller en praktisk Emotn-projektor, är att tillhandahålla tydliga bilder, sanna färger och utmärkt ljud alltid vad de eftersträvar och värdesätter.

Emotn

EMOTN är en ung, energisk expert och innovatör specialiserade på projektorer, TV-boxar och Android TV-applikationer. Deras verksamhet omfattar både hårdvara och mjukvara, och erbjuder allsidig service för dig.

EMOTN-hårdvara handlar främst om EMOTN-projektor, som representerar spännande, smarta och bärbara projektorer som innehåller högteknologi till rimliga priser. De fortsätter att uppgradera och förbättra sina smarta projektorer och TV-boxar för att ge en bättre användarupplevelse och enkel användning.