Högtalare som väcker känslor - REA på Audiovector QR serien

Spectral

spectral3.jpg

Skräddarsydda, handgjorda A/V-möbler

Spectral är ett tyskt möbelföretag som specialiserar sig på funktionella, skräddarsydda A/V-möbler. Möblerna tillverkas i för hand i Tyskland. Varje produkt kan fås i en mängd olika utföranden och du kan köpa tillval som iPhone-dockning, IR-styrning för att nå med fjärrkontrollen bakom glaset, och insatser för lådor.

Ta en titt på de olika modellerna och få inspiration och kontakta oss sedan med dina önskemål om längd, färg, antal hyllor, övriga tillbehör osv för att få ett prisförslag.

Historia

Spectral Audio Möbel GmbH grundades 1994 av de tre bröderna Krämer. Efter några misslyckade projekt där de försökte sig på att utveckla bl a halogenlampor, motoriserade skateboards och Plexiglas-högtalare, så bestämde sig bröderna till slut för att börja producera HiFi-möbler. Trägen vinner, som man brukar säga. Den första Krämer-möbeln producerades i faderns källare och kallades KONKAV - en möbel som var i sortimentet ända till 2010. Idag är Spectral ett av Europas mest framgångsrika företag inom A/V-möbler med 170 anställda och export till 40 länder.