- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -
« Tillbaka till alla inlägg

Välkommen Audio-Technica! - Nytt hos Reference

Publicerad 2023-12-08 av Jonathan Österberg

Japanska mästare sedan 1960

Inspirerad av djupet av känslor som han bevittnade vid vinyllyssningssessioner som organiserades under hans tjänstgöring på Bridgestone Museum of Arts i Tokyo, var Hideo Matsushita fast besluten att göra det möjligt för fler att uppleva värmen av analogt lyssnande. I en liten lägenhet i Shinjuku etablerade han Audio-Technica och började utveckla pickuper. Hans två första produkter, AT-1 och AT-3, nådde framgång och gjorde det möjligt för Hideo att expandera sin verksamhet. Han öppnade ett större huvudkontor i Machida, där företaget är verksamt än idag.

Med utgångspunkt i deras passion för att lyssna har Audio-Technica vuxit till att designa kritikerrosade hörlurar, skivspelare och mikrofoner, förbli ett familjeföretag och behålla tron på att högkvalitativt ljud ska vara tillgängligt för alla. Audio Technica producerar fortfarande några av världens mest populära pickuper och de kommer alltid att behålla sin passion för de analoga.

Audio-Technica anser att ljud ska vara naturligt och vi strävar efter att återge sanna, korrekta representationer av ljud. De börjar varje produkt med den rena vibration som skapas när vi fångar ljud, och använder denna analoga transducerteknik för att skapa produkter som överskrider vardagliga sensoriska upplevelser; höja våra känslor. Vår strävan att skapa rent, naturligt ljud är evigt - det slutar aldrig, tar aldrig slut.

Audio-Technicas produkter används över hela världen i en mängd olika applikationer, från livekonsertturer och inspelningsstudior till teatrar, utbildningslokaler och gudstjänsthus. Det finns också miljontals musikentusiaster, och innehållsskapare som använder Audio-Technica produkter varje dag.

Pickuper

Audio-Technica har ett brett utbud av pickuper och har garanterat något som passar dig! Oavsett om du är en hi-fi-entusiast, DJ eller professionell musiker har Audio-Technica en pickup som passar just dina behov. Från högpresterande modeller för den kräsna lyssnaren till robusta och pålitliga pickuper för de som kräver slitstark utrustning – de har något för alla.

Se alla pickuper/nålar

Oöverträffad Ljudkvalitet

Audio-Technicas pickuper är kända för att leverera ljud av högsta kvalitet. Varje ton och varje subtil detalj i din musik framträder kristallklart, vilket tar din ljudupplevelse till nya höjder. Upplev musiken som artisten avsåg den med Audio-Technica.

Precision och Expertis

Varje pickup från Audio-Technica är resultatet av årtionden av ljudforskning och teknisk expertis. Designade med precision och tillverkade med omsorg, ger dessa pickuper enastående prestanda och långvarig pålitlighet. Investera i en pickup som är skapad för att överträffa dina förväntningar.

Audio-Technica har byggt sitt rykte på att leverera kvalitetsprodukter som håller över tid. När du väljer en Audio-Technica pickup investerar du inte bara i en produkt, du investerar i en långvarig passion för musik.

Skivspelare

Att investera i en skivspelare från Audio-Technica innebär att du väljer bra kvalitet och en förstklassig ljudupplevelse. Här är några skäl till varför du bör överväga att köpa en skivspelare från Audio-Technica.

Läs Vinylspelare - En Nybörjarguide!

Exceptionell Ljudkvalitet

Audio-Technicas skivspelare är kända för att leverera en ljudkvalitet som överträffar förväntningarna. Med avancerad teknik och noggrann konstruktion får du en kristallklar och autentisk ljudupplevelse som framhäver varje detalj i din vinylsamling.

Företaget integrerar innovativa teknologier i sina skivspelare för att optimera ljudreproduktionen. Detta inkluderar högkvalitativa pickuper, som vi diskuterade nyss, och tonarmar, vilket säkerställer en precision och noggrannhet som är avgörande för att återge varje nyans i musiken.

Mångsidighet och Användarvänlighet

Audio-Technicas skivspelare är utformade för att passa olika användarbehov. Oavsett om du är en entusiastisk hi-fi-lyssnare eller en DJ som kräver slitstark utrustning, har Audio-Technica ett brett utbud av modeller som möter olika krav och preferenser. De har flera skivspelare som erbjuder inbyggt RIAA-steg, USB och även Bluetooth!

Se externa RIAA-steg

Kvalitet och utmärkt valuta för pengarna

Varje skivspelare från Audio-Technica är resultatet av noggrann tillverkning och högkvalitativa material. Den robusta konstruktionen och användningen av slitstarka komponenter garanterar pålitlighet och långvarig prestanda.

Trots den höga kvaliteten är Audio-Technicas skivspelare ofta prisvärda och ger utmärkt valuta för pengarna. Du får högpresterande ljud utan att kompromissa med plånboken.

Sammanfattningsvis erbjuder en skivspelare från Audio-Technica en följd av överlägsna ljudprestanda, innovativ teknik och tillförlitlig konstruktion. Det är det perfekta valet för den som värdesätter kvalitet och vill återupptäcka charmen med vinylskivor på ett sätt som endast Audio-Technica kan leverera.

Behöver du en stereoförstärkare/försteg/slutsteg/CD-spelare?

Tillbehör

Audio-Technica erbjuder även alla tillbehör som behövs för att ta hand om samt förbättra din vinylupplevelse. 

De erbjuder headshells/pickupskal som AT-HS6, rengöring i form av borstar, rengöringsmedel, kit och mer

Se alla tillbehör för vinylspelare 

Är du intresserad av att läsa mer?

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Rörförstärkare - En Nybörjarguide!

What Hi-Fi Awards 2023 - I Fokus

Ström - En Nybörjarguide!

Golvhögtalare vs Stativhögtalare - En nybörjarguide!

Ortofon 2MR - I Fokus

Vad är streamers? - En En Nybörjarguide!

« Tillbaka till alla inlägg

Rekommenderade produkter