Högtalare som väcker känslor - REA på Audiovector QR serien
« Tillbaka till alla inlägg

What Hi-Fi Awards 2023 - I Fokus

Publicerad 2023-10-20 av Jonathan Österberg

Årets What Hi-Fi awards har blivit publicerade och vi är stolta över att ha många av vinnarna i sortimentet! I detta blogginlägg vill vi presentera vinnarna vi har i sortimentet!

Skivspelare

Pro-Ject Primary E

Best turntable under £200

Denna modell är en skivspelare som är en enkel lösning för dig utan tidigare erfarenhet av vinylskivor. Den innehåller en tonarm i aluminium med förmonterad Ortofon OM 5E pickup och inkalibrerad motvikt för rätt nåltryck. Tallriken i trä drivs runt av en synchron-motor med en silikonrem runt tallriken. Filtmatta är inkluderad. För att byta hastighet (33, 45 varv) flyttar man remmen på motortrissan för olika utväxling. Helt manuellt och inget som kan krångla!

Rega Planar 1

Best turntable £200-£500

Den nya Planar 1 är den mest användarvänliga skivspelaren som Rega har haft hittills. Nu med sitt förinställda nåltryck på den nya RB110 tonarmen installerar du den nya Planar 1 på nolltid. Du behöver bara föra över balansvikten till framsidan av tonarmen så långt som det går, ta av nålskyddet och börja spela på dina favoritskivor.

Varje liten komponent i Planar 1 har designats för att förbättra prestandan. För första gången någonsin har man använt sig av en 24v, tyst, synkron motor för att reducera vibrationsöverföring kombinerat med deras helt nya RB110 tonarm som är hopparat med Regas skräddarsydda zero play bearings. Då de enda likheterna mellan Planar 1 och den utgående RP1 är drivremmen, skivtallriken samt locket så är Planar 1 en helt ny skivspelare för år 2016.

Se Rega Planar 1 PlusRega Planar 2Rega Planar 3 50th Anniversary Edition

Pro-Ject Debut Pro

Best turntable £500-£750

Efter att Debut Carbon EVO revolutionerade Debut-serien 2020, höjer Debut PRO ribban ännu högre. Pro-ject designade inte bara en ny skivspelare utan också en helt ny pickup. Nu, för 30-årsjubileet, går dem tillbaka till sina rötter igen. 

Pro-jects nya Pick it PRO ger ett mer livligt och robust ljud och övertygar med sitt stora dynamiska omfång. Den perfekta kombinationen av komponenter är nyckeln till att uppnå det fantastiska karismatiska ljudet från Pick it PRO.

Se Pro-ject Debut Carbon EVOPro-Ject Debut PRO White Edition / Pro-Ject Debut Pro S

Technics SL-1500C

Best turntable £750-£1500

Tekniken som förvärvats genom utvecklingen av SL-1200-serien och den exklusiva SL-1000R-modellen har införts på ett generöst sätt i motordrivenheten, en viktig del av skivspelaren. Motorn stämmer exklusivt av den kärnfria direktdrivna motorn med enkel rotor som används av SL-1200GR för att kunna läsa av signalerna med hög rotationsnoggrannhet och precision från skivan. Optimal motorstyrteknik utförs för tröghetsmassan i tallrikens tvåskiktskonstruktion på vilken vinylplattan placeras med dämpande gummi på hela den bakre ytan för att eliminera oönskad resonans i det formgjutna aluminiumet för att eliminera den ojämna rotationen som kallas kuggning. Chassit i formgjutet aluminium är helt integrerat med ett specialmaterial bestående av ABS blandat med glasfiber för att uppnå en tvåskiktskonstruktion. Isolatorn består av en fjäder och gummi för att ge optimala vibrationsdämpande egenskaper. Tonarmen är en universell S-formad tonarm med statisk balans som är ytterligare en tradition från Technics. En hög initial rörelsekänslighet har uppnåtts genom att man använt ett högprecisionslager med samma kardanupphängning och maskinbearbetat hölje som återfinns i SL-1200-serien. Dessutom har pålitligheten förbättrats genom en löstagbar strömkabel och guldpläterade kontakter där ljudkvaliteten inte försämras nämnvärt varken för PHONO- eller LINE-kontakterna.

Läs Vinylspelare - En nybörjarguide!

Rega Planar 6/Ania

Best turntable £1500-£2000

Planar 6 har ett mål att reproducera din vinyl så exakt som möjligt. Rega har konstruerat alla aspekter av denna skivspelare för att extrahera så mycket detaljer från vinylytan som möjligt. Avancerade material och tekniska lösningar har använts i hela konstruktionen för att garantera bästa möjliga prestanda.

Neo PSU erbjuder elektronisk hastighetsbyte, avancerad anti-vibrationskontroll och justerbar elektronisk finhastighetsjustering som hittills bara funnits på RP10.

Planar 6 bygger på den stora framgången med RP8 och RP10-skivspelarna. Det är den första nya Rega skivspelaren som ska byggas med en ultra lätt Tancast 8 polyuretanskum kärnplint (ett material utvecklat för flygindustrin). Detta material är sandwichat mellan ett nytt HPL (högtryckslaminat). HPL är utomordentligt tunn medan den är extremt stel och presenteras i en fantastisk polarismatt grå yta.

Se Rega Planar 8Rega Planar 10Rega Naia 

Se alla vinylspelare här

Trådlösa Högtalare

Sonos Era 300

Best home wireless speaker £300-£500

Med Era 300 får du förstklassigt ljud från alla håll och surroundljud som placerar dig mitt i musiken.

Kom ännu närmare allt du lyssnar på med kristallklart och rymligt ljud. Streama från alla dina favorittjänster och enheter via Wi-Fi och Bluetooth®. Anslut en vinylspelare eller annan ljudkälla med en AUX-kabel och Sonos linjeingångsadapter. Upplev otroligt verklighetstroget surroundljud genom att ansluta två Era 300-högtalare till en Arc och streama rymligt ljud med Dolby Atmos. Det är enkelt att installera och ännu enklare att styra med Sonosappen, nydesignade touchkontroller och rösten.

Naim Mu-so Qb 2

Best home wireless speaker over £500

Mu-so Qb 2nd Generation är den senaste medlemmen i den prisbelönta Mu-so trådlösa musiksystemfamiljen. Omkonstruerat från grunden för att skapa vårt bästa kompakta trådlösa musiksystem hittills.

Genom att kombinera Naims 46 års hi-fi-expertis med den allra senaste tekniken, ger omfattande mjukvaru- och hårdvaruuppgraderingar en avsevärt förbättrad prestanda samtidigt som designen har utvecklats för att perfekt matcha Mu-so 2nd Generation.

Se också Naim Mu-So 2

Se alla Trådlösa högtalare

Musiksystem

Technics SA-C600

Best hi-fi system £500-£1500

SA-C600 är en nätverksreceiver som ger dig massor av musikunderhållning från en enda enhet. Du kan spela CD-skivor, lyssna på radio, ansluta skivspelare och streama musiken trådlöst. Tack vare Technics överlägsna ljudteknik får du en förstklassig ljudåtergivning i alla miljöer.

Vad är streamers? - En Nybörjarguide!

Naim Uniti Atom

Best hi-fi system over £1500

Uniti Atom är Naims allra minsta system och samtidigt ett av de mest mångsidiga. Med Naims prisbelönta förstärkarteknik som grund och teknik för att att strömma musik från en dator, NAS eller t.o.m. en HDX, både FM- och internetradio är Uniti Atom förberedd för det mesta.

Senaste versionens DAC upp till 24bit/192kHz samt förbättrad ljudprestanda. För digitala signalkällor har Uniti Atom också integrerat en sofistikerad DAC med hela fem separata ingångar, såväl optiska som koaxiala, kan även fås med HDMI-ingång som tillval.

Uniti Atom har stöd för trådlös överföring av din musik via Wifi/trådbundet nätverk, hörlursuttag, 3.5mm-ingång (kombinerad digital och analog) och USB-ingång på fronten m.m.

Allt styrs dessutom med fördel med appen för iPhone, iPad och Android som ger fullständig kontroll samt bästa möjliga översikt över musiksamlingen.

Se alla Allt-i-ett system

Läs mer om Naim New Classic Serien

KEF LSX II

Best speaker system £750-£1500

Välkommen till en värld av High-Fidelity-ljud som är sant nog att röra vid. Detta allt-i-ett-högtalarsystem i sin andra generation: uppgraderat för att leverera ett mer balanserat ljud i högre upplösning med all-inclusive-anslutning. Strömma helt enkelt allt inklusive AirPlay 2, Chromecast, Spotify och Tidal, eller anslut KEF LSX II sömlöst till din bärbara dator, TV och många andra enheter.

KEF LS50 Wireless II

Best speaker system £1500-£3000

LS50 Wireless II är mer än en högpresterande högtalare; det är det perfekta allt-i-ett högtalarsystemet. Den avslöjar alla detaljer i din favoritmusik, som du strömmar från vilken källa som helst tack vare trådlös kompatibilitet med AirPlay 2, Spotify, Roon, Tidal, Chromecast med mera.

Läs Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

JBL 4329P Studio Monitor

Best speaker system over £3000

Mångsidigt högtalarsystem med inbyggd förstärkning, högupplöst ljud, flera trådbundna och trådlösa anslutningsalternativ och en mängd analoga och digitala ingångar i en komplett lösning.

Den nya JBL 4329P Studio Monitor-aktiva högtalaren. Ett helt fristående, förstärkt högtalarsystem, 4329P kombinerar högupplöst strömmande ljud med omfattande trådbundna och trådlösa anslutningsmöjligheter, medan patenterade JBL akustiska teknologier återger ljud med otrolig noggrannhet och kraftfull dynamik.

4329P innehåller två högtalare, var och en med en patenterad JBL 2409H 1-tums kompressionselement, High-Definition Imaging (HDI™) horn och JW200P-4 8-tums bashögtalare med svart papperskon med gjuten ram. Varje högtalare drivs av en 300W förstärkare, med 250W levererad till bashögtalaren och 50W till kompressionselementet. Båda styrs noggrant av en sofistikerad digital signalprocessor (DSP) som säkerställer att varje element smälter samman för att skapa en dynamisk och uppslukande lyssningsupplevelse.

Se alla Aktiva högtalare

Projektorer

Sony VPL-XW5000ES

Best projector £4000-£10,000

Sony VPL-XW5000ES. SXRD laserprojektor med äkta Nativ/4K/UHD (3840 x 2160 x 3) upplösning, kraftfull X1 Ultimate bildprocessor, påkostad glasoptik, upp till 20.000 timmar

Sony VPL-XW7000

Best projector over £10,000

Den kompakta, vackert utformade VPL-XW7000ES smälter enkelt in i dagens livsrum. Denna projektor har en långvarig laserljuskälla som ger en imponerande ljusstyrka på 3 200 lumen – mycket för livfulla, kraftfulla bilder även i starkt upplysta vardagsrum, hemmabio och mediarum.

Dra din publik djupt in i handlingen med ljusare, djärvare underhållning. Sonys nyutvecklade Native 4K SXRD™ (Silicon X-tal Reflective Display) panel och Wide Dynamic Range Optics ger imponerande bildljusstyrka och klarhet för en verkligt uppslukande tittarupplevelse.

Se alla Projektorer och dukar

Blu-Ray

Panasonic DP-UB820EB

Best 4K Blu-ray player

En 4K Ultra HD Bluray-spelare med fullt stöd för HDR10, HDR10+ och Dolby Vision. Med andra ord har du ett multi HDR-stöd för att klara av senaste bildstandarden som idag finns på marknaden. Spela upp de senaste 4K Bluray-filmerna, eller varför inte streama direkt via 4K Netflix.

Se alla Blu-ray/4k spelare

Tillbehör

Rega Fono MM Mk5

Best phono stage under £300

Rega Fono MM MK5 är ett välspelande RIAA-steg från Rega. Ett måste som tillbehör för den som vill koppla en vinylspelare till en förstärkare/receiver som saknar phono-ingång.

Ett bra RIAA-steg mellan sin vinylspelare och förstärkare/receiver kan göra underverk för musikljudet och kan även vara ett nödvändigt inköp om man vill få ut nåt ljud från sina klassiska plattor.

Se alla RIAA-steg

Moon 110LP v2

Best phono stage £300-£1000

MOON 110LP v2 är utvecklad med prisbelönt teknik som används i våra mer exotiska phono-förförstärkare och representerar ytterligare ett steg framåt i ljudkvalitet och prisvärdhet.

Njut av alla MOON-ljudegenskaper som finns tillgängliga till en lägre kostnad än någonsin; snabb, stram, utökad basrespons, ett naturligt öppet mellanregister och luftiga utökade höga frekvenser. Detta uppnås genom kombinationen av en förbättrad strömförsörjning och en förbättrad kretslayout. En annan fördel är en ökad ingående överbelastningsmarginal för problemfri användning.

På bara några sekunder kan du enkelt konfigurera var och en av dessa fyra parametrar under enheten: förstärkning, kurva, motstånd och kapacitans. Som ett resultat kommer att byta ut din patron inte göra MOON 110LP v2 föråldrad.

"Det här är en fantastisk utrustning. Ingen annan phono-förförstärkare på ingångsnivå jag har hört är bättre med dess design, dess konstruktion eller, viktigast av allt, dess ljud."– Thom Moon, SoundStage! 

Se allt inom begagnad vinyl

Chord Company C-line

Best analogue interconnect under £100

C-Line har den klassiska Chord Company-designen med en unik ledarkonfiguration inspirerad av deras Tuned ARAY kablar. Precis som alla Chords kablar har denna designats för att skydda ljudsignalen från de höga nivåerna av högfrekventa störningar som de flesta moderna hus har gott om idag. C-Line kommer producera ett renare, med detaljerat ljud än andra mer traditionella kablar.

Se alla Analoga signalkablar / Digitala signalkablar / Nätverkskablar Strömkablar

Chord Company ClearwayX ARAY RCA

Best analogue interconnect over £100

What Hi-Fi? Prisvinnare 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022, 2023 – Bästa analoga signalkabeln för £100+.

Handbyggd i Storbritannien, ClearwayX ARAY RCA har ARAY-ledargeometri, tunga OFC-ledare, uppgraderad XLPE-isolering och dubbelskiktsskärmning.

Clearway X RCA är utrustad med ChorAlloy™-pläterade Chord VEE3 RCA-kontakter och finns i en mängd användbara längder. Anpassade längder och avslutningar finns att beställa. Finns även utrustad med DIN- och XLR-kontakter.RCA-versionen är redo att användas med RCA-utrustade skivspelare.

Clearway X ARAY Analogue är det mest prisvärda sättet att dra nytta av vår nyligen introducerade tvärbunden polyeten (XLPE) dielektrikum. Den uppgraderade kabeln är handbyggd i Storbritannien och har den senaste förbättrade skärmningen och ARAY-ledargeometrin.

Clearway X ARAY Analogue förbättrar sin flerfaldigt prisbelönta föregångare, redan en What Hi-Fi? "Bästa interconnect" c. £100 för en oöverträffad sex på varandra följande år (2017-2022).

Kabeln har ChorAlloy™-pläterade kontakter/stift och finns i en mängd olika användbara längder, med anpassade körningar och avslutningar på beställning.

Läs HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Goldring E3

Best cartridge under £100

Goldring-filosofin är att främja en korrekt replikering av den ursprungliga skivproduktionen, bibehålla de kreativa nyanser, musikalitet och rytm som artisten tänkt att du ska höra. Med den mångsidiga E-serien är detta lätt att uppnå; var och en är designad för att vara enkel att passa de flesta budget- till medelprista skivspelare.

E3-pickupen, som representerar toppen av serien, har samma aluminiumkonsol som E2, men drar nytta av en överlägsen, bondad, superelliptisk (0,3 x 0,7 mil) nål. Detta ger den bättre hämtning av högfrekventa detaljer jämfört med vanliga elliptiska (0,4 x 0,7 mil) eller sfäriska (0,6 mil) typer på grund av dess mindre fram-till-bakradie. Den huvudsakliga effekten är minskningen av sibilans, särskilt i högnivå sånginspelningar

Sumiko Audio Rainier

Best cartridge £100-£250

Rainier introducerar Sumikos senaste sortiment av Oyster, som höjer ribban för vad som kan förväntas av prisvärda MM-pickuper. Vårt resonansoptimerade hus kanaliserar främmande resonans bort från generatorn, vilket säkerställer en välrepresenterad ljudbild med fantastisk klarhet och en naturlig antydan av värme. Rainier är imponerande tyst samtidigt som det ger effekt, och placerar skickligt instrument och sång precis där de hör hemma. Du kan förvänta dig en bredare, rundare ljudbild än du tidigare trodde var möjlig till det här priset.

Se alla vinyltillbehör

Ortofon Quintet Blue

Best cartridge over £250

Quintet Blues ljudbild tenderar att bli jämnare återgivning jämfört med Quintet Red och måttlig dynamisk styrka jämfört med Quintet Bronze. Quintet Blue kommer att ge mer space, djup och detaljer i ljudet och är ett mycket bra val för alla typer av musik, speciellt rytmisk.

Se alla pickuper

Soundbars

Sonos Beam (Gen 2)

Best soundbar under £500

eam gen 2 låter dig uppleva dina filmer och TV-spel till fullo genom kraftfullt panoramaljud och kristallklart tal. Självklart fungerar Beam gen 2 även för musik, styr med touchknapparna eller på avstånd via Sonos-appen, rösten eller Apple Airplay 2. För en riktig biokänsla kan du koppla ihop soundbaren med till exempel två Sonos One SL och en Sonos Sub.

Se alla soundbars

Streamers

WiiM Pro Plus

Best music streamer under £300

Wiim fortsätter att revolutionera streaming med sin senaste innovation, Wiim PRO+. Med en imponerande kombination av förbättrad ljudteknik och anslutningsmöjligheter tar Wiim PRO+ ditt musiklyssnande till en ny dimension. Låt oss utforska några av de enastående funktionerna som gör Wiim PRO+ till den ultimata musikströmmaren.

Wiim PRO+ har genomgått en omfattande uppgradering av sina analoga kretsar, inklusive en betydligt mer påkostad DAC. Resultatet är enastående ljudkvalitet, oavsett om du använder digitala eller analoga ljudutgångar. Upplev musiken precis som artisten avsåg, med stöd för högupplösta, förlustfria ljudformat upp till 24-bit/192 kHz.

Cambridge Audio MXN10

Best music streamer £300-£750

MXN10-nätverksspelare kan ge en värld av högupplöst musik. Dess halvbredds kompakta fotavtryck ger flexibilitet vid placering. MXN10 kan få tillgång till gratis musik, inklusive internetradio, samt prenumerationstjänster – många av dem erbjuder gratis provperioder, så att du snart hittar din perfekta streamingpartner. MXN10 kan också spela högupplöst musik från USB- och NAS-enheter. Det är digital musik från obegränsade källor som dirigeras genom en kompakt enhet – allt bekvämt styrt med vår StreamMagic-app från din mobil.

Cambridge Audio CXN (V2)

Best music streamer £750-£1500

Ett halvt decennium efter att CX-serien omdefinierade prestanda till sin prisnivå, är det dags att omforma, omkonstruera och återuppliva.

Nu i Lunar Grey för att matcha resten av CX Series 2-serien, den prisbelönta CXN (V2) tillåter uppspelning av flera ljudfiltyper från flera källor. Njut av din musik, på ditt sätt.

Naim ND5 XS 2

Best music streamer over £1500

ND5 XS 2 använder Naims innovativa nya streamingplattform med en utökad funktionsuppsättning. Högupplöst UPnP™-streaming, AirPlay, Chromecast inbyggd, Bluetooth (apt X HD), Spotify Connect, TIDAL, Roon-kompatibilitet, internetradio och multiroom-streaming – tillsammans med digitala och USB-ingångar för konventionella anslutningar – gör denna mångsidiga spelare till den perfekta partner till en av våra integrerade förstärkare.

Noggrant utvalda och matchade delar, en överdimensionerad ringkärlstransformator, frikopplade PCB-kort: ND5 XS 2 drar nytta av klassisk Naim-teknik och noggrann uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att den levererar naturlig, engagerande ljudkvalitet från alla källor.

Se alla streamers

Multiroom

Sonos

Best multi-room system

Mixa och matcha produkter så att du kan lyssna hur du vill och var du vill. Koppla ihop likadana högtalare för att få ännu fylligare stereoljud, skapa ett surroundsystem för hemmabion och låt ljudet omsluta dig genom att lägga till Sonos i varje rum.

Video streamers

Google Chromecast Gen 4 4K

Best video streamer under £100

På startskärmen visas filmer och tv-program från alla dina tjänster på ett och samma ställe. Du behöver inte längre hoppa mellan appar för att bestämma vad du ska titta på.

Be Google dimma de smarta lamporna, eller se vem som är vid ytterdörren utan att lämna soffan. Kan du inte hitta fjärrkontrollen? Du kan styra tv:n genom att prata med en enhet med Google Assistent.

Ta del av underhållningen du tycker om i upp till 4K HDR4,5 eller upp till 1080p HDR med HD-versionen.6 Upptäck över 400 000 filmer och tv-avsnitt. Och streama direkt från telefonen eller surfplattan till tv:n.

Se allt inom Hemmabio Försteg / Slutsteg Receivrar / TV

Stativhögtalare

Elac Debut B5.2

Best standmount speaker under £300

Vidareutvecklad från framgångarna med Debut-serie. Helt omarbetad med en rad nyheter. En helt ny silkdomediskant med bättre riktningskontroll, nya baselement och mellanregister i vävd aramidfiber som är styvare och har förbättrad dämpning. Kabinettet har också fått bättre stagning invändigt för att reducera vibrationer och färgning i ljudbilden. Dessutom har man flyttat fram basreflexen på både stativ- och centerhögtalare för enklare placering. Detta och mycket mer gör ELAC Debut 2.0 till ett av de absolut bäst presterande högtalaralternativen i instegsklassen.

KEF LS50 Meta

Best standmount speaker £800-£1000

LS50 Meta är en mycket exakt, känslomässigt engagerande högtalare byggd på revolutionerande akustisk teknologi. Designad kring Uni-Q 12:e generationen med Metamaterial Absorption Technology-drivrutinuppsättning, denna solida, kompakta högtalare kan leverera detaljerat ljud var som helst i rummet.

Riktigt bra högtalare smälter helt enkelt bort och lämnar dig med bara musiken. En orörd röst, perfekt återgivna lager av instrument du kan förlora dig i, låter så tydligt att det är som om artisten är där med dig. Detta är vad fantastiska högtalare med den bästa tekniken levererar.

Läs Golvhögtalare vs Stativhögtalare - En nybörjarguide!

KEF R3 Meta

Best standmount speaker £1500-£2500

Sedan 1961 har KEF strävat efter att återge rent ljud precis som det var tänkt att höras. Decennier av erfarenhet av akustisk innovation och strävan efter musikens perfektion förenas i R-serien för att leverera ljud med fler detaljer och djupare insikt, ljud som tänder spänning varje gång du upplever det.

R-serien är en direkt förmånstagare av de tekniska innovationer som utvecklats för The Reference klassledande serie som ständigt sätter riktmärket för högtalare och ljudåtergivning. Kombinerande med skräddarsydd teknologi ger R-serien en exceptionell akustisk prestanda. Den revolutionära Metamaterial Absorption Technology1 (MATTM) har införlivats i den senaste versionen av R-serien, och den 12:e generationens Uni-Q®-element har förfinats för att maximera effekten av denna tekniska avancera och säkerställa bästa möjliga prestanda.

Elac Debut ConneX

Best powered speakers

Debut ConneX levererar massivt ljud i ett litet paket och erbjuder ett oöverträffat antal anslutningsalternativ, och gör det enkelt att lägga till högtroget ljud nästan var du än behöver det.

Anslut till nästan vad som helst med ett stort antal ingångsalternativ inklusive: HDMI ARC, USB Audio (PC/Mac), Bluetooth (aptX), Digital/Optisk och Analog/Phono.

Läs Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

Stereoförstärkare

Marantz PM6007

Best stereo amplifier under £500

PM6007 levererar Marantz mest musikaliska ljud och är ett idealiskt val för de som är redo att ta nästa steg i sitt 2-kanals HiFi-system. Den integrerade förstärkaren PM6007, som drivs av en toroidtransformator och anpassade blockkondensatorer, levererar 45 watt (8ohm, 20Hz-20kHz) effekt per kanal. Du kan enkelt ansluta både analoga och digitala källor eller ansluta din skivspelare till den inbyggda phonoförstärkaren. Lyssna på dina högupplösta favoriter genom 192kHz/24-bit D/A-omvandlaren och upplev förbättrad bas med subwoofer-utgång.

Läs Rörförstärkare - En Nybörjarguide!

Arcam Radia A5

Best stereo amplifier £500-£1000

"A" i ARCAM står för Amplification - detta är vår kärnkompetens. A5 är den senaste i mer än 45 år av förstärkardesign och tillverkning, som går tillbaka till vår första produkt 1976 - A&R Cambridge A60-förstärkaren. Nya komponenter och material har noggrant analyserats och granskats för att säkerställa briljant ljudkvalitet.

Så att du kan spela musik direkt ur lådan, ARCAM A5 innehåller en Bluetooth-lösning med Qualcomm AptX Adaptive-teknik. Detta ger upp till 24-bitars HD-ljud för bästa ljudkvalitet från din telefon eller surfplatta, oavsett vad du spelar. Den kan också ansluta till Bluetooth-hörlurar så att din lyssningsupplevelse kan fortsätta känsligt efter mörkrets inbrott.

Arcam Radia A15

Best stereo amplifier £1000-£1500

ARCAM A15 är ett powerhouse, med 80 watts uteffekt per kanal. Den är perfekt för att lyssna med golvhögtalare, i större rum och mer sprudlande lyssningsvolymer.

"A" i ARCAM står för Amplification - detta är vår kärnkompetens. A15 är den senaste på mer än 45 år av förstärkardesign och tillverkning. Nya komponenter och material har noggrant analyserats och granskats för att säkerställa briljant ljudprestanda.

Så att du kan spela musik direkt ur lådan, ARCAM A15 inkluderar en Bluetooth-lösning med Qualcomm AptX Adaptive-teknik. Detta ger upp till 24-bitars HD-ljud för bästa ljudkvalitet från din telefon eller surfplatta, oavsett vad du spelar. Den kan också ansluta till Bluetooth-hörlurar så att din lyssningsupplevelse kan fortsätta känsligt efter mörkrets inbrott.

Högupplöst ljud ingår med högupplösta digitala ljudingångar.

Som alla integrerade ARCAM-förstärkare lägger vi särskild uppmärksamhet på det inbyggda phono-steget för att säkerställa att dina skivor låter så frodigt och engagerande som möjligt.

Naim Nait XS 3

Best stereo amplifier £1500-£3000

Resultatet är uppgraderade effektförstärkarsektioner för NAIT XS 3, som ger högre takt och intimitet till deras musikaliska leverans – oavsett om det är att köra ett par högtalare eller dina favorithörlurar.

NAIT XS 3 har fått betydande prestandauppgraderingar, inklusive en inbyggt RIAA-steg, vilket gör den till en perfekt partner för skivspelare, såväl som för streamers, CD-spelare eller någon annan musikkälla som folk vill njuta av med Naims signaturljud.

NAIT XS 3 erbjuder mycket av prestandan av vår referenskvalitet SUPERNAIT 3 i ett enklare, tunnare paket som kombinerar en 70W effektförstärkare med fem analoga ingångar plus ett phonosteg. Dess högpresterande förförstärkarsteg är lika genomskinligt som du kan förvänta dig av en Naim Audio-förstärkare, och den delar också den enda hörlursutgången i klass A från sitt större syskon.

Se alla Stereoförstärkare / Slutsteg / Stereoförsteg

Rega Aethos

Best stereo amplifier over £3000

Aethos Integrerad förstärkare har ett helt nytt specialdesignat chassi. Med fyra 160W 16Amp-utgångstransistorer per kanal levererar detta 125 W per kanal i 8ohm. Aethos är en dubbel monokonstruktion med en handlindad toroidal transformator och reglerade nätdelar för de känsliga för- och slutstegen. Förförstärkaren använder diskreta klass-A kretsar genomgående. Aethos är en kompromisslös produkt med ett mål att leverera din musik så naturtroget som möjligt. Aethos har byggts enligt Regas höga standarder med tillförlitlighet och kvalitet för att säkerställa många års musikalisk njutning.

Se alla begagnade Stereoförstärkare / Slutsteg

Hörlurar

Grado SR325x

Best wired on-ear headphones over £200

Med sitt metallhölje ger SR325x en kirurgisk precision till din musik som du inte hittar i resten av Prestige-serien. Bättre imaging av utrymmet mellan instrumenten ger en tydligare bild av din musik i deras ljudbild.

Några av underverken hos en Grado driver är klarheten och räckvidden, som avslöjar nya toner och detaljer i låtar som hörts hundratals gånger. Med superlativ tonal balans, dynamik, ljudbild och realism, ger SR325x en extremt detaljerad presentation.

Se alla Öppna Hörlurar / Slutna Hörlurar / In-ear / Trådlösa hörlurar/ Hörlursförstärkare

Läs Öppna eller Slutna hörlurar - En Nybörjarguide!

DAC:ar

iFi Zen DAC V2

Best DAC under £200

Liten maskin som smidigt via USB kan assistera med både DAC, hörlursförstärkning samt volymkontroll till aktiva högtalare. Perfekt lösning för dig som spelar Tidal via datorn då den också avkodar MQA!Chord Mojo 2

Se alla Dac:ar

Chord Mojo 2

Best DAC £300-£1000

Marknadens kanske bästa och pupuläraste portabla DAC/hörlursförstärkare.

Den brittiska designade och byggda Mojo 2 är den mest avancerade bärbara DAC- och hörlursförstärkaren i världen idag.

Mojo 2 är helt konstruerad kring en kraftfull, specialkodad FPGA-processor och drar nytta av flera unika teknologier.

Centralt för nya Mojo 2 är världens första förlustfria DSP, en avancerad "digital tonkontroll" utan försämring av ljudkvaliteten. "UHD DSP" ger Mojo 2 oöverträffad kompatibilitet med dagens breda hörlurar, plus oöverträffad flexibilitet med partnerutrustning.

Chord Qutest

Best DAC over £1000

Qutest är en fristående DAC vars prestanda strider mot dess kompakta dimensioner. Med DAC-arkitektur baserad på prisbelönta Hugo 2 erbjuder Qutest klassledande digital konvertering.

Se alla Dac:ar

CD-spelare

Marantz CD6007

Best CD player under £500

Som en förbättring av prisbelönta CD6006 erbjuder den fintrimmade CD-spelaren CD6007 ännu mer noggrant utvalda komponenter och en förbättrad kretslayout. Stabila fötter eliminerar oönskade vibrationer medan den överdimensionerade strömförsörjningen, med lågt brus, matar spelarens digitala och analoga kretsar. Den nya, högkvalitativa AK4490 DAC:en i kombination med två valbara filteralternativ konverterar digitala signaler till analoga, som sedan skickas till de guldpläterade synkutgångarna av Marantz proprietära signalförstärkare HDAM-SA2. Vi har dessutom inkluderat en ny fjärrkontroll som också styr den matchande förstärkaren PM6007. CD6007 är försedd med en nyutvecklad och sofistikerad hörlursförstärkare med gain-justering för att passa ett brett spektrum av hörlurar.

Arcam Radia CD5

Best CD player £500-£1000

ARCAM CD5 är för intima lyssningsupplevelser med din favoritmusik på Compact Disc. 

ARCAM har varit en pionjär inom Compact Disc-uppspelning sedan utvecklingen och introduktionen av Delta 70 CD-spelaren 1986, vår egen grunddesign. Upplevelsen av att producera högkvalitativa digitala ljudprodukter sedan dess har hällts in i ARCAM CD5. Nya komponenter och material har noggrant analyserats och granskats för att säkerställa briljant ljudkvalitet.

Cyrus CDi

Best CD player over £1000

CD-spelare som bygger på den rena transporten CD T och med motsvarande inbyggd 32 bitars DAC som återfinns i DAC XP Signature.

Detta är Cyrus bästa CD-spelare genom alla tider och om man vill ha ännu bättre ljud kan man komplettera med externa nätdelen PSX-R mk II.

What HiFi Award 2018 - Bästa CD-spelare . Vann 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2023

Se alla CD-spelare/CD-transporter

Golvhögtalare

Spendor A7

Best floorstanding speaker over £2500

Den flerfaldigt prisbelönta A7 är designad för att smidigt smälta in i alla vardagsrum. Fjärde generationens Spendors linjära flödesportteknik säkerställer att musiken förblir stämningsfull och artikulerad även när A7:erna är placerade nära en vägg eller används i ett litet rum. A7 levererar musik med slående klarhet, utmärkt basförlängning och en känsligt bedömd balans mellan kul och karisma.

Läs Högtalare - En nybörjarguide!

Sugen på att läsa mer?

Subwoofer - En Nybörjarguide!

Marantz Stereo 70s - I Fokus

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

Musical Fidelity A1 - I Fokus

Ström - En Nybörjarguide!

EISA Vinneare 2023-2024 - I Fokus

« Tillbaka till alla inlägg

Rekommenderade produkter