Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Fira Record store day den 20/4

10% Rabatt på allt inom Vinylspelare & Tillbehör* 

Vi vill fira Record store day med att ge rabatt på allt du behöver inom vinyl! Vi har vinylspelare, pickuper, RIAA-steg och alla möjliga tillbehör!

Använd koden: VINYL10 i kassan för 10% rabatt

Vinylspelaren har en tidlös charm som få andra ljuduppspelare kan matcha. Det är inte bara en maskin för att spela musik, det är en ritual, en resa tillbaka i tiden då musik lyssnades på med en annan typ av närvaro. Den mjuka ljudet när nålen möter skivan, det karakteristiska knarret och de varma tonerna som fyller rummet - allt detta skapar en atmosfär som är svår att återskapa . Att bläddra genom samlingen av skivor, att välja den perfekta låten och sedan placera nålen på rätt ställe är en ceremoni i sig själv. Vinylspelaren förmedlar en känsla av autenticitet och förstärker upplevelsen av musikens konst på ett sätt som är unikt och omisskännligt charmigt.

*Gäller ej Dynavector och reda rabatterade produkter

Vinyltillbehör

Ta hand om din skivspelare

Att ta hand om sin skivspelare och skivsamling är avgörande för att upprätthålla både ljudkvalitet och långvarig njutning av musiken. En välskött skivspelare och skivsamling kan erbjuda en unik och autentisk musikupplevelse som digitala format ofta inte kan återskapa.

För det första är regelbunden rengöring och underhåll av skivspelaren nödvändig för att undvika slitage och för att säkerställa att nålen kan röra sig fritt över skivans yta. En smutsig nål eller damm på skivspelaren kan leda till försämrad ljudkvalitet och till och med skador på skivan.

Vinylskivor är känsliga för damm, fingeravtryck och andra föroreningar som kan samlas på ytan. När nålen på din skivspelare rör sig över dessa ytor kan dessa partiklar skapa ojämnheter och störningar i ljudet, vilket direkt påverkar den övergripande ljudkvaliteten.

Investera tid i att upprätthålla rengöringen av dina vinylskivor så kan du säkerställa att de fortsätter att leverera en högkvalitativ och störningsfri musikupplevelse över tid.

Besök oss i butiken

Vi ser alltid fram emot att du besöker butiken på Götgatan eller kontaktar oss innan du tar steget att välja din nya skivspelare. Är du vinyl-nybörjare? Vi är här för att ge dig all information du behöver och guida dig genom ditt val. När du går härifrån med en skivspelare är den rätt och dig och du vet precis hur den fungerar.

Även om du redan är väl insatt är du välkommen att besöka oss. Utforska vårt sortiment av skivspelare och tillbehör. Lyssna på skillnaderna mellan olika pickuper, RIAA-steg och högtalare.

Köpa vinylspelare ska inte vara komplicerat. Välkommen in eller kontakta oss på info@referenceaudio.se så hjälper vi dig!

CTA