Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Det lönar sig ALLTID med TUNG HiFi

Få upp till 10 000:- i inbyte 

Få upp till 10 000:- i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer.

Nedan hittar du exakta villkor och vilka receivers som är med i kampanjen

Unna dig en bioupplevelse varje dag!

Erbjudandet gäller från 14 juni t.o.m 11 augusti och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller enbart nya ordrar på någon av de tre utvalda modellerna från Onkyo eller Pioneer enligt nedan.

Pioneer VSX-LX805

Upplev Eliten. Förbered dig för en uppslukande hemunderhållningsaffär med Elite VSX-LX805 11,4-kanals nätverks AV-mottagare. VSX-LX805 har nästa generations teknik och fylld av studioklassade kretsar, och har konstruerats för att tillfredsställa alla dina AVR-behov.

150 watt, 11 kanaler

VSX-LX805 är konstruerad för att stödja 11 kanaler förstärkta i en 7.2.4-konfiguration med 150 watt per kanal (8 ohm). Enkelt uttryckt är det mycket kraft.

Inbyte

Lämna in dina gamla receiver och få rabatt beroende på vikt! Det lönar sig ALLTID med TUNG HiFi

  • Upp till 6kg: 6000:-
  • Upp till 8kg: 8000:-
  • Upp till 10kg: 10 000:-

Onkyo TX-RZ70

Den helt nya TX-RZ70 levererar anmärkningsvärt rent ljud, fantastiska bilder och den senaste tekniken för att driva hjärtat av ditt hemunderhållningssystem. Ta det lugnt: Med kompromisslös högupplöst ljud-/videoreproduktion kommer du att njuta av filmer, musik och spel precis som skaparna tänkt sig.

Bearbetning i studionivå

Byggd av och för audiofiler, men intuitivt byggd för alla. Genom att använda den allra senaste ljudtekniken inklusive ESS Sabre DAC, THX®-certifiering och eARC-funktionalitet överlever Onkyo TX-RZ70 premium hemmabioprestanda.

Inbyte

Lämna in dina gamla receiver och få rabatt beroende på vikt! Det lönar sig ALLTID med TUNG HiFi

  • Upp till 6kg: 6000:-
  • Upp till 8kg: 8000:-
  • Upp till 10kg: 10 000:-

Onkyo TX-RZ50

Ta ut rummet ur ekvationen

Den senaste Dirac Live Room Correction-tekniken låser upp dina högtalares fulla potential och förbättrar ljudprestandan över hela frekvensbandet utan ytterligare uppgraderingar. Dirac Live kalibrerar automatiskt ljudet i ditt rum med antingen din smartphone och den medföljande trådbundna mikrofonen eller praktiskt taget trådlöst med Dirac Live PC- eller MacOS*-applikationen och en USB-mikrofon från tredje part (ingår ej). 

11.2-kanals bearbetning

TX-RZ50 har upp till 11,2 kanals bearbetning och pre-outs för 7.2.4 systemlayouter, vilket gör den till ett idealiskt val för din premium hemmabioanläggning.

Inbyte

Lämna in dina gamla receiver och få rabatt beroende på vikt! Det lönar sig ALLTID med TUNG HiFi

  • Upp till 6kg: 3000:-
  • Upp till 8kg: 4000:-
  • Upp till 10kg: 5000:-

Bygg en hemmabio

Upplev spänningen, känslorna och magin i dina favoritfilmer och TV-serier som aldrig förr med ett hemmabiosystem. Med kristallklart ljud kommer varje scen att ta liv i ditt eget vardagsrum.

Med ett bra högtalarsystem transporteras du direkt in i handlingen, med djup och kraftfull bas som fyller rummet och fångar varje detalj. Från subtila viskningar till episka explosionssekvenser - varje ljud blir levande och engagerande.

Från romantiska komedier till actionpackade blockbusters - med en hemmabio kan du njuta av en omfattande bibliotek av underhållning när som helst. Ingen väntan i köer eller överprisade popcorn - bara ren underhållning i ditt eget hem.

Investera i din fritid och familjetid med en hemmabio från oss idag och skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till din egen privata bioupplevelse!