Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer
« Tillbaka till alla inlägg

WiiM - I Fokus

Publicerad 2023-11-17 av Jonathan Österberg

WiiM:s mål är att ge dig smarta hemupplevelser genom enkla och prisvärda produkter.

Wiim är ett ledande teknikföretag som fokuserar på att utveckla innovativa och användarcentrerade lösningar för att förbättra människors livskvalitet. Genom att kombinera avancerad teknik med kreativ design strävar Wiim efter att skapa produkter och tjänster som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Deras streamers har tagit HiFi-världen med storm. Med en stark inriktning på innovation och en öppenhet för framtida teknologiska trender strävar Wiim efter att vara en ledande aktör inom tekniksektorn och forma en mer ansluten och framåtblickande värld.

Vad är streamers? - En Nybörjarguide!

WiiM Mini

WiiM Mini är en liten, smidig streamer som tar din ljudupplevelse till nya höjder. Med högupplöst ljud och trådlös multirums-/flerkanalsströmning blir din musiklivsstil både enklare och mer njutbar än någonsin tidigare. Här är vad som gör WiiM Mini så speciell:

Enkel Installation, Omedelbar Anslutning

WiiM Mini dyker upp automatiskt i WiiM Home-appen och konfigureringen tar mindre än 2 minuter med den intuitiva guiden i appen. Oavsett din tekniska erfarenhet kan du göra vilken ljudutrustning som helst smart på nolltid.

Högupplöst Ljudkvalitet

Med stöd för högupplöst ljud upp till 192 kHz/24 bitar får du en ljudkvalitet som överträffar dina förväntningar. WiiM Mini Streamer har en integrerad TI stereo DAC som levererar kristallklart ljud med en SNR på 106 dB, imponerande dynamiskt omfång och en försumbar THD +N på -92 dB. Det är precis som att artisterna själva spelar i ditt rum.

En App för Allt Innehåll

WiiM Mini stöder ett brett utbud av toppmusikstreamingtjänster direkt i den medföljande appen. Från Spotify till Tidal, Amazon Prime Music till Deezer, och ännu fler framöver - allt är tillgängligt på ett ställe för din bekvämlighet.

Se alla streamers

Ljud i Flera Rum

Skapa enkelt ditt eget trådlösa flerrumssystem. WiiM Mini kan grupperas med andra Airplay 2-högtalare, Alexa-aktiverade enheter eller till och med en annan WiiM Mini, vilket ger dig en synkroniserad ljudupplevelse i hela ditt hem. Oavsett var du är, kan du njuta av musiken överallt.

Vad Gör WiiM Mini Annorlunda?

WiiM Mini utmärker sig genom att erbjuda en sömlös installation och högkvalitativ ljudströmning via WiFi. Den stöder Apple Airplay 2 och Spotify/TIDAL-anslutningar, vilket ger dig tillgång till en värld av musik. Dess förmåga att grupperas med andra Airplay 2- eller Alexa-enheter ger dig trådlös ljud i flera rum utan krångel. WiiM Mini är din biljett till en ljudvärld där kvalitet och enkelhet går hand i hand. Släpp lös din musik och låt den strömma med WiiM Mini Hifi Streamer.

WiiM Pro

Njut av Ljud i Högsta Kvalitet

Med WiiM kan du streama ljud i enastående kvalitet upp till 192 kHz/24 bitar. Det här är samma upplösning som används vid inspelning i en professionell musikstudio. Den integrerade TI stereo DAC (Digital-Analog Converter) levererar en ljudupplevelse utöver det vanliga med en SNR (Signal-to-Noise Ratio) på imponerande 106 dB, ett dynamiskt omfång som tar fram varje nyans och en minimal THD+N (Total Harmonic Distortion + Noise) på endast -92 dB. WiiM tar dig närmare musiken än någonsin tidigare.

Se alla stereoförsteg

Allt Din Musik i Ett Enda Gränssnitt

Med WiiM har du all din musik samlad i den intuitiva WiiM Home-appen. De stöder flera populära musikstreamingtjänster, och ännu fler är på väg. Du kan också ansluta till din NAS (Network-Attached Storage) eller lokala musikfiler för att streama dina personliga favoriter. Oavsett vad du vill lyssna på, har du det på ett och samma ställe.

Bygg Ditt Drömsystem

WiiM gör det enkelt att skapa ett flerrumsljudsystem precis efter dina önskemål. Anslut dina befintliga AirPlay 2-högtalare, Amazon Echo-enheter och Google Home-enheter för att få ett sömlöst flerkanalssystem. Om du har äldre ljudenheter kan du skapa ett ännu mer flexibelt flerrumssystem med flera WiiM Pro, WiiM Minis eller enheter som drivs av LinkPlay. WiiM Pro erbjuder stöd för multiroom-ljud från olika källor, inklusive WiFi, Bluetooth, Aux och SPDIF-ingångar, vilket ger dig mångsidighet och anslutningsmöjligheter för alla dina musiklyssningspreferenser.

Anpassa Ditt Ljud

För att tillgodose din personliga smak har WiiM flera EQ-alternativ tillgängliga. Du kan välja bland 26 förinställda EQ-inställningar, finjustera basen och diskanten, använda en 10-bands grafisk EQ eller skapa egna parametriska EQ-inställningar. Oavsett om du gillar kraftfull bas eller kristallklara höjder, kan du anpassa ljudet precis som du vill ha det.

Vad är HiFi? - En nybörjarguide!

WiiM Pro+

Wiim fortsätter att omdefiniera musikströmning med sin senaste banbrytande skapelse, Wiim PRO+. Genom att förena förbättrad ljudteknik och en mångfald av anslutningsmöjligheter tar Wiim PRO+ din musikupplevelse till en helt ny dimension. Låt oss utforska några av de imponerande funktioner som gör Wiim PRO+ till den ultimata musikströmmaren.

Klangrik Ljudåtergivning

Wiim PRO+ har genomgått en omfattande uppgradering av sina analoga kretsar, inklusive en betydligt mer sofistikerad DAC (Digital-Analog Converter). Resultatet är en ljudkvalitet som tar din andning. Oavsett om du använder digitala eller analoga ljudutgångar, kommer du att uppleva musiken precis som konstnären avsåg. Wiim PRO+ stöder högupplösta, förlustfria ljudformat upp till 24-bit/192 kHz, vilket ger dig ljudkvalitet i världsklass.

Mångsidig Anslutning

Wiim PRO+ har utrustats med ett brett spektrum av anslutningsalternativ, inklusive Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Alexa Music Cast och DLNA. Det innebär att du har friheten att strömma musik från dina favoritappar och enheter, oavsett om det är din iOS-enhet, MacBook eller Apple TV. Dessutom kan du njuta av gapless-uppspelning av högupplöst musik genom SPDIF, Coax och Line-utgångar, vilket ger dig maximal flexibilitet.

Smidig Röststyrning

Wiim PRO+ integreras sömlöst med populära röstassistenter som Alexa, Google Assistant och Siri. Detta gör det otroligt enkelt att kontrollera din musik med enkla röstkommandon. Oavsett om du använder din telefon, HomePod, Echo eller Google Home-enheter, kan du enkelt välja musik, justera volymen och hantera uppspelningen medan du fokuserar på andra sysslor.

Föredrar du fysisk media? Se alla Vinylspelare / CD-Spelare

Wiim Home-appen

Wiim Home-appen sätter all kontroll i din hand på ett användarvänligt sätt. Att styra innehåll och enheter blir en smidig process, och du kan enkelt utforska och njuta av musiktjänster som Amazon Music, Deezer, Qobuz, TIDAL, TuneIn, SoundCloud och många fler. Wiim PRO+ ger dig oöverträffad bekvämlighet.

Framtida Uppdateringar

Wiim är hängivet att ständigt förbättra din ljudupplevelse. Genom regelbundna firmware-uppdateringar kommer du att få tillgång till nya funktioner och musiktjänster, vilket garanterar att du alltid har den bästa möjliga upplevelsen. Wiim PRO+ är inte bara en musikströmmare – det är en portal till ljudets framtid. Upplev musiken på ett sätt som du aldrig tidigare har gjort med Wiim PRO+.

WiiM Amp

WiiM Amp förkroppsligar den ultimata streamingförstärkaren, skapad för hängivna musikälskare. Det integreras sömlöst med en uppsjö av banbrytande teknologier, inklusive Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Alexa Music Cast, DLNA, Spotify Connect och TIDAL Connect, allasom ger en oklanderlig ljudupplevelse i Hi-Res, förlustfri kvalitet samtidigt som det är möjligt multirumsfunktion.

När WiiM-förstärkaren är ansluten till dina älskade klassiska passiva högtalare blir din kvällen i framför TV:n, eller till och med din fina vinylsamling, en värld av musikaliska möjligheter som utspelar sig framför dig. Du kan enkelt streama din uppskattade musiksamling direkt från din favoritmusikapplikation, oavsett om det är den intuitiva WiiM Home-appen eller genom handsfree röstkommandon via Alexa, Google Assistant eller Siri, allt medan du njuter av största möjliga ljudtrohet.

Se alla stereoförstärkare

Är du intresserad av att läsa mer?

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Rörförstärkare - En Nybörjarguide!

Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

Ström - En Nybörjarguide!

Golvhögtalare vs Stativhögtalare - En nybörjarguide!

Vinylspelare - En Nybörjarguide!

« Tillbaka till alla inlägg