Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer
« Tillbaka till alla inlägg

Ortofon 2MR - I Fokus

Publicerad 2023-11-06 av Jonathan Österberg

Ortofon presenterar deras nya serie: 2MR. Denna serie är en variant av deras populära 2M serie, men i lågprofil.  

2MR: det senaste tillskottet till den berömda 2M-serien

Ortofon 2MR har ett specialdesignat pickuphus skräddarsytt för skivspelare och tonarmar som Rega som matchar deras krav på pickuper med låg formfaktor. Med sitt smala hus integreras den sömlöst utan behov av modifieringar eller distanser under tonarmen, vilket möjliggör snabb och enkel montering med bara två skruvar. Ortofon 2MR-pickuper har unika egenskaper för Ortofon-teknologier som: Högpresterande fyrspolsmotorsystem med delade polstift, proprietära Ortofon premium och avancerade gummidämpare plus full kompatibilitet med Ortofon 2M-seriens nålar.

Autentisk ljudåtergivning

2MR fortsätter 2M-seriens engagemang för autentisk ljudåtergivning.

Ett högpresterande motorsystem med fyrspolar och delade polstift minimerar virvelströmsförluster, vilket förbättrar kanalbalansen och noggrannheten.

Denna innovation resulterar i ett rent, detaljerat och verklighetstroget ljud som troget fångar nyanserna i din omhuldade vinylsamling.

Mer än bara en pickup

2MR-pickupen är för dem som värdesätter en autentisk uppslukande lyssningsupplevelse när de lyssnar på sin musik. 2MR låter dig återupptäcka din vinylsamling med förbättrad klarhet och precision.

2MR upprätthåller kännetecknet för utbytbarhet, vilket gör att du kan utforska dina skivor mer på djupet och i detalj. Den sömlösa övergången mellan nålprofiler låter dig skräddarsy din lyssningsupplevelse, vilket säkerställer att varje ton hörs med oöverträffad noggrannhet och känsla. 2MR-serien ger dig möjlighet att utforska dina skivor som aldrig förr, så att du kan njuta av varje ögonblick av din favoritmusik.

2MR-funktioner

  • Slimline design eliminerar effektivt behovet av tonarmsdistanser, shims eller modifieringar på skivspelare som behöver en pickup med låg formfaktor.
  • Högpresterande motorsystem som är unikt för Ortofon quad coils med delade polstift, vilket ger ett rent detaljerat och verklighetstroget ljud.
  • 100 % kompatibilitet med 2M nålar! Ortofon 2MR använder den välkända 2M nålen.
  • Standard halvtumsmontering snabb och enkel montering på tonarmarna med bara två skruvar.

Serien består utav:

2MR Red

2MR Blue

2MR Bronze

2MR Black

2MR Black LVB 250

2MR 78

2MR Mono


Vanlig 2M Red

Lågprofil 2MR Red

« Tillbaka till alla inlägg

Rekommenderade produkter