Högtalare som väcker känslor - REA på Audiovector QR serien

Auralic

auralic.jpeg

Renodlade experter på streamers

Redan 2008 möttes grundarna av Auralic på en konsert i Waldbühne. I den gemensamma kärleken till musiken föddes idén att skapa en plattform där musiken var tillgänglig för alla. Detta är exakt samma år som Spotify grundas och att strömma musik från Internet ligger ännu i sin linda. Auralic var där när allting startade som en av de första HiFi tillverkare som inte bara hakade på trenden utan i många avseende ledde den.

Genom åren har Auralic utvecklat flertalet produkter som blivit prisbelönta för sin funktionalitet och ljudkvalitet. Användarvänligheten och det heltäckande stödet för samtliga streamingplattformar och format har etablerat Auralic som en av de största HiFi tillverkarna inom streaming.

Spela vad som helst.

Samtliga Auralic streamers har stöd för ett stort antal streamingtjänster. Målet att musiken ska vara tillgänglig för alla medför också att man stödjer i stort sett alla tänkbara sätt att strömma musik. Det finns stöd för Spotify, Tidal, Qobuz, Amazon Music, KK Box, High Res Audio & NetEase. Dessa är samtliga Internet streamingtjänster som stöds men det är också möjligt att strömma musik via filer som hittas på en NAS, ett USB minne eller på den Interna Hårddisken som kan monteras som tillval.

Full kontroll

Med Auralics egenutvecklade app till iOS – Lightning DS har du full kontroll över dina streamingmöjligheter. Lägg upp sökvägar till nätverksmappar och USB minne för en snygg presentation av Album och artister. Inne i appen kan även kontouppgifterna läggas in för samtliga streamingplattformar utom Spotify. Vill man strömma via Spotify så använder man Spotify Connect och använder Spotifys app. Stöd för Tidal connect finns också om man föredrar att använda Tidals app.
Auralic streamers är också Roon endpoints. Har du ett Roon abonnemang kan du strömma musiken via Roons app till dina Auralic enhet med högsta kvalitet.

Populära produkter från Auralic