Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Strömveckor ⚡

Inledning

Ren ström = Bättre prestanda

Den första ingrediensen till ett HiFi- eller Hemmabio-system är elektricitet, det är "råvaran" elektroniken du äger behöver för att fungera. Kvaliteten på denna första ingrediens kommer att påverka prestandan antingen positivt eller negativt.

Nätförsörjningen är förvrängd av många faktorer, detta urholkar prestandan hos högkvalitativa HiFi- eller Hemmabio-system. När de elektroniska enheterna vi använder ökar och efterfrågan på elektrisk kraft ökar, fortsätter kvaliteten på den elektricitet vi matar våra system att sjunka.

Läs mer här

Ström - En Nybörjarguide!

Inom världen av HiFi är detaljerna avgörande för att uppnå en otrolig musikalisk upplevelse. Utöver högtalare, förstärkare och ljudkällor spelar strömprodukter en viktig roll för att leverera den bästa ljudkvaliteten till ditt system. I detta blogginlägg kommer vi att utforska hur strömprodukter kan förbättra din HiFi-upplevelse och vilka alternativ som finns på marknaden idag.

Hur påverkar ström ljudkvalitet?

Brus och störningar: Strömmen som kommer från elnätet kan innehålla olika former av brus och störningar, såsom elektrisk interferens, högfrekvent brus och spänningsvariationer. Dessa störningar kan påverka ljudkvaliteten genom att lägga till oönskade ljud och förlora fina detaljer i musiken.

Läs mer här

Boka demo

Boka ett demo

Är du intresserad av att höra skillnaden på olika strömprodukter kan du alltid boka ett demo! Vi har Stockholm största demoutbud!

Vi har strömkablar, grendosor, strömrenare/nätfilter och även vägguttag!

Vill du prova hemma istället?

Vi erbjuder hemlån så du i lugn och ro kan du låna hem produkter och testa direkt i ditt eget system. 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Innehållet kan inte visas