- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -
« Tillbaka till alla inlägg

Marantz Stereo 70s - I Fokus

Publicerad 2023-09-29 av Jonathan Österberg

Stig in i en värld av förtrollande ljud och förhöjd njutning från alla dina hemunderhållningskällor, utan att överväldiga ditt rum med omfattande surroundhögtalare. Stereo 70s kombinerar den avancerade tekniken som du hittar i fullfjädrade surroundljudsystem för hemmabio med den enkla och eleganta designen av ett tvåkanals stereosystem. Det här är en upplevelse som ger dig den varma, rymliga och detaljerade ljudkvalitet som är karakteristisk för Marantz.

Se alla Stereoförstärkare /Allt-i-ett-system / Stereoförsteg / Slutsteg 

Stereo 70s erbjuder avancerade funktioner som streaming, möjlighet att spela vinylskivor med hög kvalitet via inbyggt RIAA-steg, och till och med tillgång till FM/DAB+ radio. Det är en komplett lösning för din underhållning, allt i en stilfull och kompakt förpackning.

Se alla Hemmabioreceivrar Hemmabioslutsteg Hemmabioförsteg 

Med Stereo 70s kan du fördjupa dig i din favoritmusik och filmer som aldrig förr. Ljudet är klart och kraftfullt, med en rikedom i detaljer som tar din upplevelse till nästa nivå. Oavsett om du föredrar att lyssna på musik, titta på film, eller bara koppla av med din favoritradiostation, kommer Stereo 70s att leverera en ljudupplevelse som är utöver det vanliga.

Så släpp loss kraften och skönheten i ljud med Stereo 70s, och låt dig förföras av den överlägsna kvaliteten och elegansen som bara Marantz kan erbjuda.

Se alla begagnade Stereoförstärkare Stereoförsteg Slutsteg Hembioförstärkare Hembioslutsteg

75 watt per kanal

Den slimmade stereoförstärkaren producerar klart, detaljerat, varmt, rymligt och dynamiskt ljud från olika källor.

Läs mer om skillnaden mellan Transistorförstärkare och  Rörförstärkare 

8K HDMI

Sex HDMI-ingångar (3st 8K) är kompatibla med streamers, spelkonsoler, Blu-Ray-spelare och mer. HDMI-ARC möjliggör enkel anslutning till din TV eller projektor.

Dubbla subwooferutgångar

Lägg till djup och slagkraftig bas med två subwooferutgångar. Ställ in basen till perfektion med hjälp av omfattande högtalar- och subwooferkonfigurationsalternativ som är tillgängliga via menyn.

Se alla Subwoofers här

Förförstärkarutgång

Använd förförstärkarläget för att ansluta till en extern förstärkare för ännu högre ljudkvalitet och mer kraft om du skulle besluta dig för att uppgradera senare.

Läs mer om Rörförstärkare här 

Högupplöst ljud

Noggrant konstruerad med speciellt utvalda komponenter, STEREO 70s avslöjar ljudets naturliga uppslukande och kraft. Kristallklar digital avkodning av upp till 192 kHz 24-bitars ljud och DSD öppnar en ny värld av högupplöst musik med djup, bredd och klarhet som inte är tillgänglig med förlustfiler.

Flexibel

Hemmabioflexibilitet i Stereo 70S går långt bortom dess två kanaler, och den uppfyller alla dina förväntningar när det gäller hemmabio, särskilt med tanke på videokvaliteten. Det blir enkelt att förbättra ljudet från din TV med Stereo 70S tack vare dess imponerande 6 HDMI-ingångar.

Läs mer om Marantz Model 40n Marantz Model 30Marantz Cinema 70S

Klassisk Marantz 

Det klassiska och naturligt varma ljudet från Marantz strömmar genom Stereo 70S med hjälp av deras berömda HDAM-teknik. Resultatet är en ljudkvalitet som inte bara är imponerande i tvåkanalsläge, utan också levererar enastående prestanda när du använder videokällor. En särskilt beundransvärd funktion är möjligheten att ansluta en subwoofer och finjustera den, likt en hemmabioprocessor, för att uppnå den absolut bästa ljudprestandan.

Läs mer om Musical Fidelity A1

Nya designen 

Utöver dess prestanda är Stereo 70S även en estetisk skönhet. Dess slimmade och eleganta design gör att den smälter in i många olika inredningar, och den tar sin inspiration från de tidigare Marantz-enheterna med sin symmetriska frontpanel och det karakteristiska Marantz-märket. Så inte bara tillhandahåller Stereo 70S exceptionell ljud- och videokvalitet, den är också en prydnad för ditt hemmabiosystem.

Läs mer om Cinema-serien

Sugen på att läsa mer?

Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

Ström - En Nybörjarguide!

HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Golvhögtalare vs Stativhögtalare - En nybörjarguide!

Vinylspelare - En Nybörjarguide!

Högtalare - En komplett guide!

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

I Fokus

iFi Audio iCAN Phantom - I Fokus

ClearwayX och ShawlineX - Nyheter

JBL L100 Classic MKII - I Fokus

We Are Rewind BT Cassette Player - I Fokus

KEF KC62 - I Fokus

« Tillbaka till alla inlägg