Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer
« Tillbaka till alla inlägg

Begagnade favoriter - April

Publicerad 2024-05-03 av Jonathan Österberg

Värmen är här men det stoppar oss inte från att sitta inomhus och lyssna på musik! Denna månad har vi bland annat ett nätfilter från IsoTek, prisvärda subwoofers samt vinylspelare, högtalare och en otroligt vacker skivspelare från Technics.

IsoTek Solus Evo3

Den första ingrediensen till ett HiFi- eller Hemmabio-system är elektricitet, det är "råvaran" som elektroniken du äger behöver för att fungera. Kvaliteten på denna första ingrediens kommer att påverka prestandan antingen positivt eller negativt.

Fortsätt läsa "Få renare ström med IsoTek - I Fokus"

Ett mycket effektivt och högpresterande nätfilter i rackbredd förbättrar ljud- och audiovisuell elektronik samtidigt som den passar smidigt in i en hi-fi-rack. Ett prisbelönt, enkelt och effektivt sätt att uppgradera ljudet på din hi-fi.

  • Tar bort nätbrus i Common Mode och Differential Mode.
  • RFI-reduktion 45dB.
  • Oberoende uttag – inga uttag är sammankopplade, vilket stoppar korskontaminering i differentialläge.
  • Unikt Individual Differential Gate© filternätverk förbättrar isoleringen mellan vart och ett av de sex uttagen, vilket ytterligare eliminerar korskontaminering.
  • KERP© (Kirchoff's Equal Resistance Path) säkerställer lika motstånd och lika kraftleverans över alla uttag. Inget uttag får ström innan nästa, ett vanligt problem med andra kraftprodukter som kedjar ut tillsammans.
  • 22 500A omedelbart skydd, med IsoTeks unika sekventiella skyddssystem.
  • Intern ledningar; flertrådig silverpläterad OFC-koppar med PTFE-dielektrikum.
  • Maximal fortsatt effekt 2 300W.
Begagnad IsoTek Solus Evo3 strömfilter

Lenco L75

Att köpa sin första vinylspelare är som att öppna en portal till en annan era, där musiken blir mer än bara ljud - den blir en upplevelse. Det är som att återupptäcka en förlorad konstform.

När du tar det första steget in i världen av vinyl, öppnar du upp för en helt ny dimension av musiklyssnande. Du känner tyngden av varje skiva i dina händer, ser de färgglada omslagen och hör den unika varma klangen som bara en vinylspelare kan ge.

Genom att köpa en begagnad skivspelare kommer du, till ett bra pris, att få uppleva vinylens magi på rätt sätt!

Så när du står där framför din första vinylspelare, låt dig inspireras av den tidlösa skönheten och magin som den för med sig. För det är inte bara en musikspelare, det är en portal till en värld av upptäckter, minnen och ren njutning.

Begagnad Lenco L75

KEF R-800DS

Har du gått i hemmabiotankar? Passa på att köpa ett par fantastiska surroundhögtalare från KEF! Med två 5" Uni-Q-element på vardera sidan om kabinettet jobbar Kef RDS800DS ur fas med varandra för att sprida ljudet. En dipolär högtalare jobbar mycket med reflektioner och resultatet är ett abstrakt och inlevelsefullt ljud som ger den rätta surroundkänslan. Du behöver inte spendera en förmögenhet för att få en bra bioupplevelse!

Begagnad KEF R-800DS Vit

Copland DAC 215

En otroligt snygg maskin från Copland!

Copland DAC-215 är en universell DAC, försteg och hörlursförstärkare med en härlig retrolook. Den är utrustad med den senaste tekniken för omvandling, med en upplösning på 32/384, och använder en quad-mono koppling för både USB- och S/PDIF-ingångar. Dess analoga delar drivs i ren klass A.

Hörlursförstärkaren är rörbaserad och kan även användas som försteg.

Begagnad Copland DAC 215

JBL A100P

Ta din stereo till nästa nivå med en subwoofer! Har du varit nyfiken på subwoofers och hur de kan lyfta din anläggning? Passa på att fynda en begagnad subwoofer till fantastiska priser. Njut av musik och filmer med fylligt, verklighetstroget ljud! 

Begagnad JBL A100P Subwoofer

Monitor Audio Silver RX2

Med sitt distinkta utseende och en ljudkvalitet som tar andan ur en, tar RX2 lyssnarupplevelsen till nya höjder.

Den eleganta designen smälter samman med varje inredningsstil, medan den robusta konstruktionen bär på löften om långvarig kvalitet och pålitlighet. Men det är när musiken börjar strömma genom dess högtalarelement som RX2 verkligen kommer till liv.

Varje ton och varje nyans återskapas med en precision som tar lyssnaren till kärnan av musiken. Från de djupaste basarna till de mest kristallklara diskanterna, fångar RX2 varje nyans och levererar dem med en otrolig klarhet och känslighet.

Oavsett om du är en passionerad musikentusiast eller bara lyssnar då och då, kommer Monitor Audio Silver RX2 att förvandla din lyssnarupplevelse till något extraordinärt. Du får ett par schyssta högtalare från ett välkänt varumärke till ett bra pris!

p1013283.jpg

Technics SL-1200GR

I 2016 lanserades SL-1200G, där Technics förenade sin traditionella analoga expertis med toppmodern digital teknik. Samtidigt genomgick vissa delar en total övergång. Det revolutionerande resultatet kastade omkull Hi-Fi-marknaden och skapade en ny standard för direktdrivna skivspelare.

Technics, grundat av Panasonic Corporation, har en lång och stolt historia inom ljudteknik. Deras skivspelare har blivit ett kultobjekt och har blivit synonymt med det bästa inom branschen. Med ett rykte som bygger på innovation och överlägsen prestanda har Technics blivit det självklara valet för ljudentusiaster över hela världen.

technics_1.png

Technics skivspelare har haft en betydande påverkan på populärkulturen genom åren och har blivit en symbol för ljudkvalitet, DJ-konst och den analoga musikupplevelsen. 

Fortsätt läsa "Technics Skivspelare - I Fokus"

Begagnad Technics SL-1200GR

JBL L52 Black Edition

Designad för dem som söker det extraordinära, erbjuder denna finish en tidlös och oöverträffad aura av lyx.

Med Black Edition får varje yta och detalj en sällsynt djup, en förförisk svärta som drar blicken och väcker fascination. Vare sig det är en JBL L52, L82 eller L100 är denna finish en kraftfull symbol för smak och förfining.

Njut av den subtila glansen och den mjuka, men ändå intensiva, reflektionen som Black Edition levererar. Högtalaren framhävs på ett sätt som får den att skina med en aura av mystik och överlägsenhet.

Med "Black Edition" får du inte bara en finish, du investerar i en livsstil. Det är det perfekta valet för dem som kräver det bästa och vill skilja sig ut med stil och elegans.

Uppgradera till "Black Edition" och låt din stil tala för sig själv. Välkommen till en värld av tidlös lyx.

Begagnad JBL L52 Black Edition

Är du intresserad av att läsa mer?

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Vad är en DAC? - En Nybörjarguide!

10 låtar du borde prova i din anläggning

KEF R3 Meta - I Fokus

Begagnade favoriter - Mars

RIAA-steg - En Nybörjarguide!

Musical Fidelity A1 - I Fokus

CD-Spelare - En Nybörjarguide!

Projektorer - En Nybörjarguide!

« Tillbaka till alla inlägg