Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer
« Tillbaka till alla inlägg

Audiovector demoevent - Fredag 6/10

Publicerad 2023-09-25 av Jonathan Österberg

Vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Audiovector till vårt sortiment!

Butiken har sedan sommaren fyllts med nya högtalare från Audiovector och vi ska nu äntligen ha vårat lanseringsevent i lokalerna på Götgatan 35 på Södermalm.

Vi har modeller från från 15 990 kr/paret (QR1) till 724 990 kr/paret (R 8 Arreté) i butiken men under demodagen kommer vi att fokusera på skillnaden mellan deras tre modellserie Signature, Avantgarde och Arreté.

Martin från Audiovector kommer visa med golvhögtalaren R3 vad som skiljer deras olika versioner av högtalaren åt och visa vad som händer ljudmässigt under resan från modellen för 68 000 kr (Signature) till 97 500 kr (Avantgarde) och sedan avsluta med 120 000 kr (Arreté). Vilken tror ni ger bäst ljud per krona?

I biorummet kommer en uppsättning av Audiovectors QR-högtalare stå för underhållningen hela dagen.

- Drop in mellan 14:00-17:00 -

Varmt välkomna på en trevlig ljudresa och go´fika!

Intresserad? Anmäl dig här

Läs mer om Audiovector

I mer än 40 år har Audiovector designat, utvecklat och handgjort högtalare i Danmark

1979 grundade Ole Klifoth Audiovector med en önskan att göra den perfekta högtalaren för den globala high-end marknaden. Till denna dag kvarstår företagets ursprungliga vision att producera högkvalitativa högtalare med naturligt ljud för musikälskare och audiofiler runt om i världen. Mads Klifoth, VD och ägare, är dedikerad till att hedra detta unika DNA och tradition. Audiovectors produkter är handgjorda av de finaste materialen och handmonterade med stor detaljrikedom och omsorg. Varje högtalare är designad, utvecklad och tillverkad internt till exceptionella standarder.

Audiovector Freedom

Audiovector Freedom är en ny och revolutionerande jordningsteknik, som adresserar rörelseinducerad distorsion av och mellan elementen i en högtalare. Strömmarna som går mellan chassit bearbetas och hanteras genom en ny separat crossover, som dirigerar signalen till jordterminalen på ditt vägguttag eller din jordade nätdistributionsenhet. Tvärtemot vad som är känt förorsakar det färgning och förvrängning mellan elementen. Genom att balansera och filtrera dessa genom ett dedikerat separat filter och genom att erbjuda möjligheten att ansluta högtalarna till jord/jord, uppnår vi ett rent, mycket exakt, betydligt mer realistiskt ljud med ett lågt brusgolv. Endast Arreté-modeller. 

Läs mer om ström

Audiovector R3 Signature/Avantgarde/Arreté

Den perfekt balanserade audiofilhögtalaren

R 3-serien är en kompakt högtalar-serie baserad på en blandning av evolution och nya uppfinningar. Allt som vi tror att ett par golvhögtalare någonsin borde leverera, gör R3 till perfektion. I diagrammet för "partneracceptansfaktor" rankas R3-serien högt!

Patenterade Audiovector-designade element tillverkade i Danmark. Handgjorda Audiovector Air Motion Transformer diskanthögtalare gjorda med extrem precision och toppmodern skåpkvalitet. Detta gör dessa modeller till otroligt starka prestanda, vilket många recensioner runt om i världen vittnar om.

Perfekt för dig som vill ha en snygg, kompakt och högpresterande högtalare!

Se alla Golvhögtalare / Stativhögtalare / Centerhögtalare / Subwoofers

Audiovector QR-Serien

Designmålet med QR-serien har alltid varit att erbjuda den mest avancerade tekniken i ett perfekt färdigt och proportionerat high-end-paket. Ljudet är stort, djärvt och dynamiskt, men ändå subtilt och detaljerat när det behövs och en utmärkt lösning för alla typer av musik.

QR-Serien består av:

Audiovector QR 7 - Högtalaren är idealisk för icke-utmattande och dynamiska lyssningssessioner.

Audiovector QR 5 - Den perfekt detaljerade och söta diskanten lovar oändliga timmar av musikalisk njutning utan trötthet.

Audiovector QR 3 - Musik låter varmt, exakt och detaljerat, men ändå dynamiskt och musikaliskt.

Audiovector QR 1 - Ljudet är stort, djärvt och dynamiskt, men ändå subtilt och detaljerat när det behövs och en utmärkt lösning för alla typer av musik.

Audiovector QR Sub
- Välkontrollerad och kraftfull

Audiovector QR C - Pure piston dual magnet bas

Sugen på att läsa mer?

Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

Ström - En Nybörjarguide!

HiFi kablar - En Nybörjarguide!

Golvhögtalare vs Stativhögtalare - En nybörjarguide!

Vinylspelare - En Nybörjarguide!

Högtalare - En komplett guide!

Begagnad HiFi - En Nybörjarguide!

« Tillbaka till alla inlägg

Rekommenderade produkter