- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -

Upplev ljud i världsklass!

Dra nytta av trådlös frihet och ljudets styrka

Välkommen till ljudets framtid med KEF Aktiva Högtalare – den ultimata fusionen av teknik och kvalitet som tar din musikupplevelse till en helt ny dimension. Med över femtio års innovation och banbrytande ljudteknologi är KEF synonymt med överlägsen kvalitet och en passion för detaljer.

Varje KEF Aktiv Högtalare är utrustad med den senaste teknologin för att ge dig en ljudupplevelse som överträffar dina förväntningar. Från Uni-Q-element som skapar en otrolig ljudupplevelse till avancerad förstärkarteknik, är varje detalj utformad för att leverera ljud av högsta kvalitet.

Slipp krångel med externa förstärkare
. KEF Aktiva Högtalare är redo att användas direkt ur lådan. Bara anslut dem till din källa och njut av en sömlös och kraftfull ljudupplevelse. Enkelheten garanterar att du kan fokusera på att njuta av musiken istället för tekniken.

Med inbyggd trådlös teknik och anslutningsmöjligheter kan du enkelt strömma din favoritmusik från olika enheter. Oavsett om det är via Bluetooth, Wi-Fi eller andra moderna anslutningsalternativ, håller KEF Aktiva Högtalare dig ansluten till din musiksamling på ett smidigt sätt.

KEF Aktiva Högtalare är inte bara en produkt – det är en investering i ljudkvalitet och musikalisk njutning.
Upplev framtidens ljud med KEF och låt varje ton bli en magisk resa. Ge ditt ljudliv en uppgradering – välj KEF Aktiva Högtalare idag!

Innehållet kan inte visas

Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!

Aktiva högtalare är en typ av högtalarsystem där elektroniken är inbyggda direkt i högtalarenheten. Detta innebär att du inte behöver köpa och ansluta en separat förstärkare, DAC, eller streamer till högtalarna. Aktiva högtalare erbjuder en rad fördelar och är ett populärt val bland ljudentusiaster. I denna guide kommer vi att diskutera fördelarna och nackdelarna med aktiva hifi-högtalare!

I en aktiv högtalare fungerar förstärkaren som en integrerad del av själva högtalarens kabinett. Detta är inte bara en designfunktion; det är en noga övervägd teknisk lösning som har flera fördelar. Eftersom både högtalarelementen och förstärkaren är noggrant utvalda för att samarbeta, skapas en perfekt allians som säkerställer optimal ljudprestanda. Detta eliminerar behovet av att hitta en extern förstärkare som passar med högtalaren, och det minskar risken för att över- eller underdriva högtalaren.

Den grundläggande idén bakom en aktiv högtalares design är att skapa harmoni och balans mellan dess komponenter. Förstärkaren, högtalarelementen och delningskretsen är utformade och optimerade för att fungera i symbios....

Läs hela inlägget här

Innehållet kan inte visas