Fira 70 år med Yamaha och spara upp till 2 900kr

Pioneer

pioneer3.jpg

Klassisk HiFi med ren och klar ljudkaraktär

Pioneer är ett av världens mest välkända märken inom HiFi & hemmabio, DJ-utrustning och bilstereo. I vårt utbud av produkter från Pioneer finner du förstärkare, hemmabioreceivrar, hörlurar m.m. Ljudet kännetecknas av en underbar ren klang. Pioneer var även ett av de första företagen att använda sig av Spotify Connect.

Pioneer grundades 1938 i Japan och har funnits i Sverige sedan 1968. Pioneer har varit innovativa och blivit först ut med flera produkter, t ex världens första GPS-navigationssystem för bilen och världens första stereosystem med separata enheter. Under en lång tid var Pioneers plasmaskärmar dessutom de absolut bästa på marknaden.

Pioneer och HiFi

Pioneer är ett välkänt japanskt företag som har varit en framstående aktör inom HiFi-världen i många år. De har en lång och imponerande historia inom ljudteknologi och har varit banbrytande inom utvecklingen av kvalitativa HiFi-produkter.

Inom HiFi erbjuder Pioneer ett brett sortiment av produkter som omfattar förstärkare, högtalare, CD-spelare, skivspelare, nätverksspelare och andra ljudkomponenter. Deras HiFi-system är välkända för sin höga kvalitet och för att ge en klar och detaljerad ljudupplevelse.

Pioneers förstärkare och receivrar har länge varit kända för sin robusta konstruktion och höga prestanda. De strävar efter att ge lyssnaren en ljudåtergivning de sent kommer glömma, vilket gör att musiken låter precis som den var tänkt att låta av inspelningen. Deras förstärkare har ofta också stöd för olika ljudformat och anslutningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet och enkel integration i olika ljudsystem.

Pioneer är kända för sina klassiska högtalare där Pioneer HPM-100 är en extremt populär modell. Håll utkik på vår begagnat-avdelning för att ta del av riktigt Pioneer klassiker

Pioneer har också investerat i nätverksanslutna ljudprodukter och streamingteknik för att möta dagens moderna HiFi-behov. Deras nätverksspelare möjliggör en smidig och enkel trådlös streaming av musik från olika källor och enheter.

En annan framstående aspekt av Pioneer är deras dedikering till forskning och utveckling av nya teknologier inom ljud. De har alltid varit engagerade i att driva fram innovationer inom HiFi-världen och har varit med och utvecklat många banbrytande tekniker genom åren.

Sammanfattningsvis har Pioneer etablerat sig som ett företag som erbjuder högkvalitativa HiFi-produkter med innovativa funktioner och en pålitlig ljudprestanda. Deras fokus på kvalitet och teknologisk framsteg har gjort dem till en favorit bland ljudentusiaster världen över.

Populära produkter från Pioneer