Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Gold Note

gold_note1.jpg

Det italienska ljudet.

Historien om Gold Note är en av hängivenhet och talang. Och, som alla affärsframgångshistorier, är det en mångfaldsupplevelse: vägarna för en stor gemenskap av människor flätas samman i det magnifika högkvarteret inbäddat i de florentinska kullarna. Varje dag sätter dessa människor sina färdigheter och förmågor till tjänst för samma mål, det italienska soundet.

Det började med Maurizio Aterini. Det är slutet av sjuttiotalet av förra seklet; Maurizio är bara åtta år gammal: en natt kommer hans pappa hem med en stereoanläggning som kommer att förändra hela hans liv. Från det ögonblicket tänds hans passion för HiFi. I början är det lite mer än ett intresse han delar med många av sina kamrater, något som fascinerar och fängslar honom; men med tiden växer denna dragning och på åttiotalet börjar Maurizio, nu en ung man, studera ingenjör vid universitetet.

I ett så konkurrenskraftigt och trångt utrymme som audiofilivärlden är Gold Note en synonym för tillförlitlighet, ljudkvalitet, konstant forskning för innovation och respekt för det italienska ljudets tradition.