Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Roksan och Guru

Veckans rigg består av Guru 12, ett par nyare stativare från Guru! Dessa förstärks av den underskattade Roksan Attessa med inbyggd streaming. Denna förstärkare låter bra och är byggd som en stridsvagn. Musiken streamas diekt via förstärkaren! 

Varje vecka kommer det finnas nya, roliga produkter att lyssna på. 

Vill du lyssna på något annat? Boka ett demo här

Välkommen in till butiken på Götgatan 35, Stockholm!

Guru Audio 12

Makalös stativhögtalare som bjuder ljudkvalitet och design i absolut världsklass.

I likhet med andra Guruhögtalare ger den en neutral ljudåtergivning med ett brett frekvensomfång som gör att all lyssning kommer till sin rätt. Högtalaren återger musiken med både bredd och djup och lyckas med konststycket att ”försvinna” ur ljudbilden – ingenting står mellan dig och lyssningen.

Ett annat signum är den otroliga basåtergivningen – ner till 28 Hz – trots högtalarens relativt ringa storlek.

Guru 12 delar designspråk med den större golvmodellen 28 och finns i två utföranden: ek och ”fog”. Den vitlackade fronten ramar in de två elementen: en 20,5 mm soft dome-diskant och ett bas- och mellanregister på 125 mm.

Tillverkarens produktinformation

Roksan Attessa Streaming Amplifier

All kraften i vår integrerade förstärkare, med all kontroll av BluOS multi-room ljudteknik. Attessa Streaming Amplifier ger dig enkel åtkomst med en knapptryckning till alla dina enheter, från TV-apparater till skivspelare, från spelkonsoler till CD-transporter. Det bästa av allt är att det ger dig avancerad ljudkapacitet med den typ av enkel, smartphonebaserad kontroll som vi har kommit att förvänta oss i alla delar av våra liv. Tekniken är komplex, men att använda den kunde inte vara enklare. Så nu kan du ha högupplöst ljud i alla rum i ditt hus – allt med en knapptryckning.

Tillverkarens produktinformation