Boka en personlig demo

Vi erbjuder dig att lyssna på allting innan du handlar. Du kan boka en tid i något av våra demorum, eller dyka upp spontant för en drop-in-demo.

Ljudrummen

ljudrummet1.jpg

I våra ljudrum kan vi koppla upp det mesta som du vill lyssna på och jämföra. Vi har ett stort utbud av högtalare och hjälper dig att matcha dina favoriter med rätt förstärkare. Som ljudkälla använder vi vanligtvis nätverkspelare så att du lättare kan vara med och välja musik. Önskar du lyssna på vinylspelare, hemmabio eller större anläggningar rekommenderar vi att du bokar tid i förväg så att vi har möjlighet att förbereda.

I det stora rummet spelar vi oftast 2-kanalsstereo och i det lilla finns det hembioförstärkare, projektorer, duk, BR-spelare osv. Det lilla rummet passar också bra för provlyssning av mindre stativhögtalare.

Hörlursrummet

horlursrummet.jpg

I vårt hörlursrum kan du i lugn och ro prova och jämföra alla våra hörlursmodeller, antingen via din egen telefon eller tillsammans med våra hörlursförstärkare. Vi har mer än 50 modeller av hörlurar från kända kvalitetsmärken i ett brett prissegment.

Installation - Rådgivning

inexo_showroom.jpg

Vill du ha något monterat, installerat eller inbyggt ska ni inte tveka på att kontakta oss. Axel är vår installatör som gör alla våra uppdrag där kunskapen eller tiden inte räcker till för kund att slutföra installationen själv. Låt Axel beskriva möjligheterna där du får se det senaste inom installation och smarta hem/kontor.

Axel fixar bland annat klassisk stereo, nätverksbaserade ljudsystem, hemmabio, GLM-kalibreringar för Genelec, infällda högtalare och annat spännande.

Boka demo: