Stor utförsäljning på demoexemplar! Klicka här

Personal som gör skillnad

Vår personalstyrka är en salig blandning av kunskap, erfarenhet och personlighet. Läs vidare för att ta reda på vem du ska kontakta när du behöver hjälp. Naturligtvis kan alla säljare hjälpa dig med alla produkter.


Göran K, VD & ekonomi

Göran var med och startade Reference Audio på 70-talet och har sedan dess byggt upp ett stabilt och erkänt namn inom HiFi-världen. En luttrad HiFi-handlare och en omtyckt chef som alltid är full av anekdoter från förr. Visste ni t ex att det i slutet på 70-talet fanns ungefär 400 fristående radio -och TV-handlare i Storstockholm?

Kontakt: goran.k@referenceaudio.se


Oscar S - Butikssäljare

Oscar har flera års erfarenhet från butiken och inom hemelektronikbranschen. Han är lugn och trygg och kan hjälpa dig hitta rätt i din egen takt. Om det är första eller sista stereo spelar ingen roll. Han är lyhörd, extremt artig men han kan ha skenande kassettbandspelarmissbruk. Utöver det är Oscar en riktig filmfantast och storkonsument av Blu-Ray-skivor och spel(-konsoler). Är du sugen på att skaffa en riktig hemmabio, köpa en ny TV eller ge din befintliga anläggning ett ljud den förtjänar, är det Oscar du ska tala med.

Kontakt: oscar.s@referenceaudio.se


Simon - Internetbeställningar

Ansvarsfullt och noggrant ser Simon till att du får dina produkter hem säkert och effektivt. Ifall du har frågor om internetordrar, fraktalternativ eller alternativa leveranser är det Simon du ska vända dig till.

Kontakt: order@referenceaudio.se


Joel - Butikschef/Hemsida/Marknadsansvarig

Med flera års erfarenhet från butiken och hemelektronik tar Joel nu över rodret och navigerar nu butiken mot nya utmaningar och framgång. Frispråkigt och innovativt sköter Joel hemsidan och marknadsföringen för Reference Audio efter att Aleksandra sökt nya utmaningar. Med stort intresse för prisvärda anläggningar, modern kommunikation och strategi försöker Joel alltid ge varje arbetsuppgift en ny anfallsvinkel för att erbjuda er kunder aktuella nyhetsbrev, spännande annonser och en inbjudande lättnavigerad hemsida.

Är det något ni saknar på hemsidan eller om ni har några frågor angående våra kampanjer, tveka inte på att maila! Eller är det så att du vill ge feedback från ditt senaste besök hos oss eller vår hemsida kan du också självklart maila eller ringa Joel.

Kontakt: webb@referenceaudio.se


Axel - Butikssäljare/Installatör

Med stort intresse för HiFi, musikproduktion och basket prickar Axel alltid rätt med sin kundanalys och kan med sitt goda humör och sin gedigna kunskapsbank förgylla ditt besök hos oss.

Han har också el, teknik och hantverkarkunskaper som gör att han klarar de mesta utmaningar kunder tilldelat honom när det gäller att modernisera, utveckla och försköna sin hem/kontor.

Kontakt: info@referenceaudio.se


Oskar - Butikssäljare

Ligger stormärket Naim på intresselistan? Då kanske Oskar är bäst i Stockholm att bolla med!

Med perfekt kombination av glimten i ögat och enormt Hifi-intresse kan Oskar navigera er genom djungeln av produkter och hjälpa er att tryggt och säkert hitta den utrustning som passar just er. Han är inte blyg med att berätta och demonstrera vad nästa prestandasteg kan göra för din anläggning och det är mycket uppskattat bland våra kunder. Stora som små!

Kontakt: info@referenceuadio.se


Martin - Butikssäljare/extra

Martin är en riktigt stjärna på HiFi-himmelen. Hans förmåga att hitta nya spännande kombinationer i vårt sortiment är svårslagen och han går alltid sin egen väg när han bygger stereo. Han tar risker och provar det ingen kanske tidigare tänkt på att prova. Ni hittar honom hos oss var annan helg

Kontakt: info@referenceaudio.se


Andreas H - Butikssäljare/extra

Andreas är en trogen Reference Audio-kund som fått komma in i det allra heligaste tack vare sin kompetens och sitt brinnande intresse. Andreas är rak, tydlig, ärlig och han uppskattar mest klassiska stereosystem och ståtar själv med en kombination av Naim, Isotek och Dynaudio. När du får hjälp av Andreas så kommer han svetsa ihop ett system som håller måttet i många år framöver.

Kontakt: info@referenceaudio.se


Sebastian - Begagnat/Media

Med många år inom sälj, service och med butikschefserfarenhet kommer Sebastian till Reference Audio med målet att göra kunderna här nöjdare än någonsin. Han arbetar själv med musik/bild privat. Han sjunger, spelar flera instrument, producerar egen musik och spelar in musikvideos åt artister och producerar våra egna videos till Youtube och andra sociala medier. Ett vältränat öra med ett stort intresse för vintageprodukter och är en riktigt expert på att fixa till maskinerna så att spelar fint och glänser på hyllan trotts att de kan ha stått i en skrubb sen 70-talet.

Han är ansvarig för vår begagnade sektion i butiken och på nätet. Vill du köpa/sälja/byta in något är han rätt person att prata med!

Kontakt: begagnat@referenceaudio.se


Erik S - Butikssäljare

Erik är den gladaste kisen på Söder och har ett väldigt gediget intresse för ljud/bild. Han uppskattar bredden i vårt sortiment och kommer aldrig vara partisk för något märke. Är du osäker på vad du söker är Erik rätt person!

Kontakt: info@referenceaudio.se