- I sommar from vecka 21 har butiken stängt på söndagar -
« Tillbaka till alla inlägg

​Nyheter från Naim!

Publicerad 2023-01-19 av Simon Svanberg

Vi välkomnar tre nyheter från fantastiska Naim!

Den ikoniska Naim NAP 250

NAP 250-effektförstärkaren, som visades första gången 1975, har blivit en ikonisk produkt. Dess estetiska och tekniska utveckling har säkerställt dess uthålliga förstklassiga prestanda under åren och skapat oförglömliga musikaliska upplevelser.

Den nya sjätte generationens modell levererar mer kraft än någonsin. Dess ultramoderna teknik ger oöverträffad prestanda och systemflexibilitet. Designad i Salisbury i Storbritannien, kan den paras ihop med högtalarna du väljer för att ge enastående lyssningssessioner.

https://www.referenceaudio.se/produkt/naim-nap-250...

Naim NSC 222 - Analogt Naim-försteg med volymkontrollsteknik från Naim Statement

Ett helt nytt komplett analogt Naim-försteg med volymkontrollsteknik från Naim Statement och en inbyggd DAC och streamer i referansklass. Naim NSC 222 har både balanserade och single-ended-utgångar för att den ska vara enkel att ansluta till alla typer av slutsteg och aktiva högtalare.

NSC 222 är en lättanvänd strömförstärkare med flera funktioner som erbjuder kompromisslös ljudkvalitet. Med sin högprecisionsteknik och exklusiva brittiska design från Naim, ger den här produkten dig en värld av streamad musik och radio, som hanterar vinyl- och ljudhörlurar, samt skapar en högpresterande analog förförstärkare. Kombinera den med NAP 250 effektförstärkare för en exceptionell montering: lägg bara till högtalare

https://www.referenceaudio.se/produkt/naim-nsc-222

Naim NPX 300 - Nätdel som fungerar till Naims nya serier men är även också bakåtkompatibel.

Naims första universalnädel som kommer att gå att använda till en rad olika Naim-modeller. NPX 300 har inte mindre än 8 DR-nätdelar och uppgraderar nya NSC 222 genom att ersätta dess interna nätdel med 8 externa strömförsörjningar. 5 för analog-delen och 3 för de digitala delarna, så att NSC 222 blir ett tyst rum och strömförsörjs med maximal precision. NPX 300 kommer också att kunna strömförsörja kommande försteg och streamers i New Classic-serien.

NPX 300 kan dessutom användas till en rad äldre Naim-apparater via nya specialkablar för den som vill förbättra en befintlig anläggning.

https://www.referenceaudio.se/produkt/naim-npx-300

Kom in eller boka tid för provlyssning här på hemsidan!

« Tillbaka till alla inlägg