Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer
« Tillbaka till alla inlägg

Biokänsla i vardagsrummet - Marantz Cinema

Publicerad 2023-03-10 av Simon Svanberg

Marantz nya Cinema-series med det unika designspråket som också används i t.ex. Marantz Model 40 ger din receiver en modern look i två eleganta färger. tillsammans med sin ordentliga prestanda bildas ett prisvärt paket!

Vi har samtliga Cinema receivers för provlyssning i butiken så tveka inte, boka en tid eller besök oss på Götgatan 35, Stockholm!

Marantz Cinema 70s

Serien börjar med Cinema 70s vilket är en kompakt 7.2-kanals receiver med 50 watt per kanal förstärkning, Dolby Atmos, DTS:X och 8K Ultra HD samt HEOS streaming inbyggt. CINEMA 70s tycks diskret men är en mycket kapabel AV-receiver.

Perfekt om du har ont om plats eller om du är på en bestämd budget! Marantz Cinema 70 må vara liten men presterar som sina stöttre motparter.

Marantz Cinema 60

Cinema 60/60 DAB är en större, högpresterande 7.2-kanals AV-receiver med 100 watt per kanal förstärkning, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD och HEOS streaming inbyggt. CINEMA 60 är den nya standarden för lyxiga hemmabiosystem.

Behöver du lite mer kräm än Marantz Cinema 70s kan leverera är Cinema 60 perfekt för dig!

Marantz Cinema 50

Cinema 50 är en premium receiver med 9.4-kanals 110 watt per kanal förstärkning, Dolby Atmos, DTS:X och Auro-3D, 8K Ultra HD och HEOS® inbyggd streaming. CINEMA 50 är en kraftfull AV-förstärkare för mycket högpresterande hemmabiosystem.

Med Marantz Cinema 50:s 9.4 kanals system får du verkligen en biokänsla i vardagsrummet!

Marantz Cinema 40

Sist men verkligen inte minst har vi Cinema 40, en premium 9.4-kanals 125 watt per kanal förstärkning, Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D, 8K Ultra HD och HEOS® inbyggd streaming. CINEMA 40 är en statement piece och en AV-förstärkare i referensklass. Cinema 40 ersätter omtyckta SR7015 som det nya flaggskeppet.

Med fantastiska betyg och kommentarer från branschkritiker kan du lita på att du får otroligt värde för perngarna

”The Cinema 40 is everything I could ask for, from an all-in-one AV product.” - World Wide Stereo

Sammanfattningsvis är Cinema serien för dig som vill ha en riktigt biokänsla i vardagsrummet på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt. Med flera olika modeller finns det något som passar perfekt för dig! En maskin med fantastisk design och prestanda tar hand om allt så du kan luta dig tillbaka och njuta.

« Tillbaka till alla inlägg