Högtalare som väcker känslor - REA på Audiovector QR serien
« Tillbaka till alla inlägg

Välkommen Sonos! - Nytt hos Reference

Publicerad 2023-10-24 av Jonathan Österberg

Vi välkomnar Sonos in i sortimentet! Sonos är världskända för sin snygga och smidiga multiroom med högtalare, soundbars, subwoofers och även förstärkare!

Sonos som grundades 2002 och har sedan dess etablerat sig som en framstående aktör på marknaden för multirum-ljud. Företaget fokuserar på att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter och smarta ljudlösningar som kan integreras i moderna hem och audiovisuella system. 

Se alla trådlösa högtalare

Se fler nyheter här

Sonos

Sonos har sitt ursprung i Kalifornien, USA, och är känt för att erbjuda innovativa ljudlösningar som syftar till att förbättra ljudupplevelsen i hemmet. Företaget är känt för sin höga ljudkvalitet och användarvänliga teknik, och det har blivit synonymt med trådlös multiroom-ljuduppspelning.

Sortiment

Sonos erbjuder ett brett utbud av ljudprodukter som är utformade för att passa olika användningsscenarier. Några av deras mest populära produkter inkluderar:

Sonos One
: En trådlös högtalare med inbyggd röststyrning, inklusive stöd för Amazon Alexa och Google Assistant.

Sonos Beam: En kompakt soundbar som är perfekt för att förbättra ljudet från din TV och kan också användas för musikuppspelning.

Sonos ARC:
Soundbar som levererar kraftfullt ljud och är idealisk för hemmabioanvändning.

Sonos Five:
En högpresterande högtalare som levererar en rik och detaljerad ljudupplevelse.

Sonos Sub och sub mini:
Trådlösa subwoofrar som kan anslutas till andra Sonos-högtalare för att förbättra basåtergivningen.

Sonos Port:
En enhet som möjliggör anslutning av äldre ljudsystem till Sonos-ekosystemet.

Läs Subwoofer - En Nybörjarguide!

Funktioner

Sonos-produkter utmärker sig genom sina avancerade funktioner och teknologier, inklusive:

Trådlös anslutning: Sonos använder Wi-Fi-nätverk för att koppla samman sina högtalare och skapa ett trådlöst ljudnätverk. Detta gör det möjligt att strömma ljud från olika källor till olika rum i ditt hem.

Multiroom-ljud: Användare kan spela olika låtar i olika rum eller synkronisera ljudet för att spela samma musik i hela hemmet.

Anpassningsbar equalizer: Sonos-appen ger användarna möjlighet att finjustera ljudet efter sina preferenser och rummets akustik.

Integration med olika musiktjänster: Sonos är kompatibelt med populära musikströmningstjänster som Spotify, Apple Music, och många andra.

Läs Aktiva högtalare - En Nybörjarguide!
Sammanfattningsvis har Sonos blivit en av de mest respekterade aktörerna på marknaden för trådlös ljuduppspelning genom att erbjuda högkvalitativ ljudkvalitet och användarvänliga produkter som passar in i moderna hem och underhållningssystem. Deras trådlösa multiroom-lösningar har gjort det möjligt för människor att njuta av musik i hela sina hem med enkelhet och bekvämlighet.

« Tillbaka till alla inlägg

Rekommenderade produkter