Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Focal Hörlurar

Fantastiskt ljud blandat med unik design

Focal har skapat referensutrustning sedan 1979.

Focal hörlurar är omtyckta av hela världen. Focal erbjuder hörlurar flera prisklasser så det finns något för alla. 

Focals är ett prestigefyllt HiFi-företag som har skapat hörlurar som imponerar på både ljudentusiaster och teknikälskare. Focal hörlurar erbjuder en unik kombination av innovativ design och avancerad ljudkvalitet som gör dem till en imponerande aktör inom HiFi-världen. 

Focals hörlurar är utformade för att leverera en överlägsen ljudupplevelse. De har avancerade element som ger en rik och detaljerad ljudåtergivning. 

Se alla produkter från Focal

Fantastiskt ljud blandat med unik design

Välkommen in och lyssna i butiken!

Välkommen in och lyssna i butiken!

HiFi-butiken Reference Audio har funnits på Götgatan 35 sedan 1977. I den anrika lokalen på 300 kvm hittar du bl a högtalare, stereo, hemmabio, hörlurar, installation & nätverk, kablar och vinylspelare. I något av våra demorum kan du lyssna och jämföra våra produkter, antingen genom ett drop-in-besök eller bokning.

På Reference Audio strävar vi efter att ge personlig service och kunnig support. Vi är snabba med leveranser på nätet och svarar alltid på mail inom 24 timmar. Med många år i branschen sitter vi på kunskap och erfarenhet som de stora butikskedjorna inte kommer i närheten av. Nästa gång du vill investera i eller uppgradera din ljudanläggning, tveka inte att höra av dig till oss!