Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Detta är äkta trådlös HiFi från Danmark

Awards

Focus serien

Föreställ dig möjligheterna... anslut till varje streamingtjänst. Till internetradio. Till din TV. Till och med din skivspelare. Nu kan du uppleva obegränsad musik i audiofil kvalitet, utan kablar. Omedelbart.

Detta är äkta trådlös hi-fi: funktionerna du vill ha, finishen du förväntar dig och ljudprestandan du förtjänar.

Focus är fullspäckat med framtidssäker programvara och trådlös anslutning, plus prisbelönt akustisk teknik från vårt flaggskepp för hi-fi och proffsstudior. Det är inte bara en ny familj av högtalare – det är ett uppfriskande nytt sätt att lyssna på all musik du älskar.

Det finns till och med valfri Dirac Live-integration för en djupdykning i kalibrering – och helt anpassade resultat.

Higher-fi

Higher-fi

Om det är tillgängligt online kommer Focus att streama det... Tänk på Spotify Connect. Tidal Connect. Apple AirPlay 2. Google Chromecast. Roon. Högkvalitativ Bluetooth. Och mer.

Om den har släppts som en inspelning kommer Focus att spela upp den... Allt som är lagrat på en nätverksansluten hårddisk. Digitala källor via koaxiala eller optiska ingångar. Analoga källor via line-in. Vill du koppla in din skivspelare eller din gamla rullbandsspelare och ta din vintagesamling i flera rum? Gör det.

Den kommer till och med att ansluta trådlöst till din WiSA-kompatibla TV för högkvalitativt stereoljud, obundet, och det finns en subwoofertrigger för dig som bygger ett större hemmabiosystem.

Och högtalarna är allt du behöver – inget utrustningsställ, inga monolitiska högar av förstärkare, AV-receiver och källor. Inga invecklade kabeldragningssystem som sjunger en sirensång till damm. Bara ett eluttag vardera.

Vad gör Dirac Live unikt?

Dirac Live använder patenterad, specialbyggd teknik för att korrigera inte bara frekvensresponsen – vilket är där många andra rumskorrigeringstekniker slutar – utan också ljudtiming, vilket innebär att varje ljudvåg träffar dina öron precis när artisten tänkt sig.

Endast Dirac Live levererar fasinriktning, högtalarelementjustering, rumsresonansreduktion och tidig reflektionsreduktion.
Dirac Live leder dig genom mät- och kalibreringsprocessen i lättförståeliga steg.

Används i professionella mixningsstudior, kontrollrum och kommersiella biografer, har Dirac Live licensierats till mer än 20 Hi-Fi- och hemmabiotillverkare, med mer än 200 000 nöjda användare över hela världen.

Skräddarsytt

Det beror på att Focus är ett högkvalitativt aktivt system. Varje enskilt element har sin egen specialanpassade förstärkare (samma typ som vi använder i våra professionella studiohögtalare). Varje förstärkare matchas i prestanda för sin bas, mellanregister eller diskanthögtalare. Det betyder att vi kan ringa in varje högtalare med en otrolig grad av noggrannhet, så att du kan ringa in öronen och uppleva den typ av detaljer som griper dig i slagen och får dig att tappa allt annat.

Tack vare sofistikerad DSP (digital signalbehandling) kan Focus-högtalare optimera sin prestanda för sin position i ditt rum. Berätta bara för dem var de är – nära en vägg, i ett hörn eller i ledigt utrymme – så sköter de resten. Och om du vill gräva djupare ner i kalibreringskaninhålet, finns det valfri Dirac Live-optimering för prestanda skräddarsydd för ditt specifika rum.

De kommer till och med att automatiskt kompensera sin EQ när du applicerar eller tar bort deras magnetiska galler. Våra designers skrev faktiskt en speciell kod för att göra den nya signaturen "Y"-formade LED-blixten blå för att låta dig veta att den omkalibreras. 

Och – naturligtvis – alla Focus-högtalare använder Dynaudios legendariska soft-dome diskanthögtalare, proprietära MSP (Magnesium Silicate Polymer) bashögtalare och vackert färdigt träkabinett i möbelklass. De har designats, trimmats, mätts, testats och konstruerats med all den omsorg och fanatiska uppmärksamhet på detaljer som vi häller i alla våra avancerade högtalare. Precis som du förväntar dig.

Allt ställs in från den enkla, intuitiva Dynaudio-appen. Konfigurera dina högtalare, anslut dem till ditt nätverk, tilldela förinställningar och mer – allt från ett ställe. Sedan kan du använda antingen den snygga Bluetooth-fjärrkontrollen eller din mobila enhet för att styra din musik.

Dessa högtalare är digitala – och digitala innebär att de kan uppdateras. Vi kommer att skicka ut periodiska firmware-uppdateringar, som laddas ned automatiskt till din högtalare (du kan självklart välja om du installerar dem eller inte). Det betyder att vi kan aktivera nya funktioner, förbättra justeringar när vi förfinar dem och mycket mer. Du kan uppgradera ditt system utan att ens röra det.

Vi vet att många av er vill uppleva äkta high-end ljud utan högar av drivna rektanglar mellan era hi-fi-högtalare. Nu kan du. Focus är autentisk, förstklassig dansk hi-fi utan krångel. Det är ditt kompletta trådlösa ljudsystem.