Få upp till 10 000kr i inbyte mot en ny receiver från Onkyo eller Pioneer

Högtalare som väcker känslor

Awards

Contour i serien

Lämna Dynaudio-ingenjörer ifred med en högtalare så kommer de att göra den bättre. De kan inte hjälpa sig själva. Och de älskar inget mer än att förbättra en legend.

Allt inuti Contour i har tagits isär, designats om, förfinats och återmonterats. Förvänta dig mer öppenhet, mer punch och fler detaljer. Känn gåshuden när du hör tidigare oupptäckta dimensioner i dina favoritinspelningar. Ta dig tillbaka till en tid då allt som betydde något var nästa låt på albumet...

Med en uppdaterad diskanthögtalare, förbättrade bashögtalare och crossovers- tar Contour i allt du har älskat med familjen sedan 1986, lägger till 2020 års knowhow och återupplivar din musik.

Vi gör det inte för att vi måste. Vi gör det för att vi kan

Contour har fått legioner av fans, dess troféhylla stönar under tyngden av utmärkelser, och många av oss på Dynaudio köpte till och med några själva. Men när oemotståndlig ny akustisk teknologi dyker upp från Dynaudio Labs – som den gjorde med Confidence-serien – kan vi helt enkelt inte hålla oss tillbaka från att se hur den kan förbättra våra befintliga serier.

Det är därför Contour i-serien har genomgått en total översyn på insidan.

Esotar 2i diskanthögtalare

Med den från toppen får Esotar 2i-diskanten på alla modeller den geniala Hexis-resonansförstörande inre kupolen, plus en större bakre kammare som minskar distorsion och ger ett plattare frekvenssvar.

Woofer-uppdateringar

Contour 20i, 30i och 25Ci bashögtalare får alla en uppdaterad aramidfiberspindel. Det är samma design som 2016 års Contour (med korrigeringar med varierande bredd för mer kontroll av avvikelser), men det förbättrade materialet låter helt enkelt bättre – resultatet av många timmars lyssnande i Dynaudio Labs.

Contour 60i har uppdaterade woofers med ett större magnetsystem, en annan röstspoledesign och en röstspoleformare i glasfiber (tidigare titan i 2016 års Contour 60). Det betyder ännu stramare bas, med högre volym.

Och Contour 60i:s mellanregisterelement? Ingen förändring, förutom det resonansdämpande höljet som det sitter i. Om det inte är trasigt...